Super Mario Odyssey'in satış rakamları ortaya çıktı

Hakan Hervenik 31.10.2017 - 13:21
Nintendo gayet mutlu.

Super Mario Odyssey, 27 Ekim'de raflarda yerini almıştı. Arkasından gelen haftasonunda ise oyunun satışları tavan yaptı. Oyun gündemine bomba gibi düşen Super Mario Odyssey, üç gün içerisinde 2 milyon kopya satmayı başardı. Nintendo'nun finansal kazanç raporundan ortaya çıkan bu bilgide aynı zamanda Nintendo Switch'in satışlarının 7 Milyonu geçtiği de belirtildi. Bu da Nintendo Switch sahiplerinin %30'unun çoktan Super Mario Odyssey sahibi olduğu anlamına geliyor.

Super Mario Odyssey ne kadar sattı?

Super Mario Odyssey'in daha çok satacağını söylersek pek de yanlış olmaz. Özellikle yurt dışında yaklaşan tatil sezonu sırasında Super Mario Odyssey ve genel olarak Nintendo Switch ürünlerinin çok satacağı Nintendo tarafından ön görülüyor. " Daha çok oyuncunun Super Mario Odyssey oynayabilmesi için fiziksel kopya basımlarını arttıracağız. Yaklaşan tatil sezonu için hazır olmak istiyoruz." açıklamasını yapan Nintendo, her zaman olduğu gibi kendine güveniyor.

Oyun satışlarında listelerin başına Assassin's Creed: Origins ile birlikte yerleşen Super Mario Odyssey, bakalım 4.7 milyon satmayı başaran bir diğer Nintendo Switch oyunu olan The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı geçebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 13:35
Ah ah ne özeniyorum şu oyunları oynayanlara. Ama öğrenci adamız alamıyoruz bi switch.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korek_v2
Korek_v2 31.10.2017 21:03
şu konsolu bi alamadım ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Odyssey'in satış rakamları ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir