Super Mario Party ücretsiz çevrimiçi özellikleri eklendi

Ersin Kılıç 28.04.2021 - 12:08
Geçtiğimiz yıl çıkan Super Mario party için yayınlanan ücretsiz çevrimiçi özellikleri sayesinde arkadaşlarınız ile oyunu oynayabileceksiniz.

Super Mario Party geçtiğimiz yıl çıkmış ve eğlenceli oynanışı ile birlikte dikkat çekmeyi başarmıştı. İçerisinde onlarca farklı ve eğlenceli oyuna yer verilen Super mario party için belki de oyunun çehresini değiştiren bir güncelleme çıktı. Daha önce aynı konsol üzerinden co-op imkanı sağlayan oyunun bu güncellemesi çevrimiçi olarak arkadaşlarınız ile oyunu deneyim etmenize olanak sağlıyor. Online modlar için yapılan açıklama ve güncellemenin detayları şu şekilde;

Super Mario Party ücretsiz çevrimiçi özellikleri geldi

Super Mario Party ücretsiz çevrimiçi özellikleri eklendi

Nintendo, Nintendo Switch için Super Mario Party'ye çevrimiçi çok oyunculu mod ekleyen ücretsiz bir yazılım güncellemesi yayınladı. Yazılım güncellemesini yükledikten sonra, Nintendo Switch Online üyeliğine sahip oyuncular, oyunun sahibi olan Nintendo Switch arkadaş listesindeki uzaktaki arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak oynayabilir. Bir şifre paylaşarak diğer oyuncularla oynamak da mümkün. Aşağıdaki oyun modlarının tümü çevrimiçi olarak en fazla dört oyuncuyla oynanabilir:

Mario Party: 20 oynanabilir karakter arasından seçim yapın ve bir zar atarak çeşitli oyunlarda yarışın. Jeton kazanmak için aksiyon dolu mini oyunlara katılın ve bunları eşyalar veya Yıldızlarla takas edin. Oyunu en çok Yıldızla bitirin - diğer oyunculardan alınanlar da dahil! - kazanan tacı takar.

Partner Party: İki oyuncu en çok Yıldızı almak için güçlerini birleştirir ve ikili olarak birlikte çalışır. Her oyuncu, akıllı stratejilerin ve dramatik düelloların yolunu açarak, Yıldızların peşinde tahtada serbestçe hareket edebilir.

Minigames: Dahil edilen 80 mini oyunun yetmişi çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanabilir, böylece arkadaşlarınız ve aileniz düzinelerce hızlı tempolu mini oyunda savaşabilir.

En fazla dört arkadaş veya aile üyesi, her biri bir Joy-Con kullanarak çevrimiçi olarak birlikte oynayabilir; örneğin, Nintendo Switch konsolunda bulunan iki Joy-Con'dan biri. Her oyuncu bir Joy-Con'a sahip olduğunda, olası oyun yapılandırmaları şunlardır:

İki oyuncu

  • Konsol başına bir oyuncu ile iki Nintendo Switch konsolu;

Üç oyuncu

  • İki oyuncunun bir konsolda ve üçüncü oyuncunun ikinci bir konsolda olduğu iki Nintendo Switch konsolu
  • Konsol başına bir oyuncu olmak üzere üç Nintendo Switch konsolu.

Dört oyuncu:

  • Her konsolda iki oyuncu bulunan iki Nintendo Switch konsolu;
  • Konsol başına bir oyuncu olmak üzere dört Nintendo Switch konsolu.


Super Mario Party inceleme

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2021 15:11
Ücretli yani, o zaman ücretsiz ibaresini bir zahmet kaldırın.

------------------------------------

Oyunun güncellemesi ücretsiz çıktı. Bunu şöyle düşünün örneğin Battlefield V olsun. Oyunu ücretli aldınız ama online oynamak için PSN ve Xbox Live şart değil mi?. Sonra bir güncelleme çıktı içinde harita vs var ve bu güncelleme ücretsiz olarak yayınlandı diyelim. Yani bunda garip olan nedir?

Yani elma ile armutu nasıl karıştırıyorsunuz anlayamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2021 13:36
Nintendo switch online ücretli yalnız. Yani güncelleme ücretsiz eklenmiş olsa da switch online'ı olmayanlara zerre yaramıyor. Onun için de para vermek gerekiyor.

------------------------------

Konsollardaki tüm online servisler ücretli zaten. Xbox Live, PSN vs

Microsoft F2P oyunlarda bu şartı kaldırdı ama ücretli oyunlarda online sistem abonelik koşulu zaten standartlaşmış durumda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Party ücretsiz çevrimiçi özellikleri eklendi
İlginizi Çekebilir