Super Smash Bros Ultimate için Sephiroth'un geliş tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 19.12.2020 - 13:19
Fighters Pass Vol. 2 veya Challenger Pack 8’e sahip oyuncular özel bir oyun içi zorlu görevi ile dövüşçüye erken erişebilir

Final Fantasy VII serisinin ikonik kötü adamı Sephiroth, 23 Aralık'ta oynanabilir bir dövüşçü olarak Super Smash Bros. Ultimate'a katılıyor. Sephiroth, Super Smash Bros. Ultimate'da oynanabilir bir dövüşçü olarak sunulan FINAL FANTASY VII'nin ikinci karakteri olarak Cloud'a katılıyor.

Sephiroth, 23 Aralık'ta arenaya giriş yapıyor

Super Smash Bros. Ultimate – Battling with Sephiroth (Nintendo Switch) video sunumunda, Super Smash Bros. Ultimate yönetmeni Masahiro Sakurai, yeni dövüşçü hakkında daha fazla bilgi verdi.

Şunları içeriyor:

Sınırlı Süreli Etkinlik: Sephiroth Challenge: Bay Sakurai, oyuncuların bugün ve 23 Aralık 04:00 arasında bölüm sonu canavarı olarak Sephiroth'a karşı savaşabilecekleri özel bir sınırlı süreli etkinlik olan Sephiroth zorlu görevini açıkladı. Fighters Pass Vol. 2 veya Challenger Pack 8: Sephiroth sahibi olan oyuncular, zorlu görevi başarabilir ve 23 Aralık'tan önce Sephiroth ve yeni sahnesi Northern Cave'in kilidini açabilir.

Yeni sahne, müzik ve daha fazlası: Challenger Pack 8: Sephiroth ayrıca Northern Cave sahnesini, bir Klasik Mod rotasını ve FINAL FANTASY serisinden dokuz müzik parçasını içerir.

Mii Fighter kostümleri: 23 Aralık'ta, FINAL FANTASY serisinden esinlenilen oyun içi Mii Fighters kostümleri, Aerith, Tifa ve Barret klasik karakterlerine dayanan kıyafetler, Chocobo şapka ve Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars’dan esinlenilen bir kıyafet de dahil olmak üzere piyasaya sürülecek.

 Fighters Pass Vol. 2 şu anda satın alınabilir ve 23 Aralık'tan itibaren Challenger Pack 8: Sephiroth'a erişim sağlayacak, ayrıca her biri bir yeni dövüşçü, bir sahne ve birden fazla müzik parçası içeren henüz duyurulmamış üç Challenger Paketine sahip olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Smash Bros Ultimate için Sephiroth'un geliş tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir