Eskilerin unutulmayanı Super Sonic, kendini Sonic Forces'da buldu

Mehmet Atilla Turan 25.12.2017 - 21:47
Eskinin Super Sonic'i yeni düşmanlara karşı
İlk defa Sonic the Hedgehog 2'de görülen "Super Sonic", isminden de anlaşıldığı gibi Sonic'in yenilmeyen ve güçlü hali. Sonic, Super Sonic evresine girince kürk rengi maviden sarıya dönüşüyor ve yolunca çıkan engelleri hasar almadan geçebiliyor. Sonic Team ise geçen cuma günü Sonic Forces için Super Sonic ek paketini çıkardı.

Özel gücü eklenti paketi olarak çıkarmak birazcık garip

Anlaşılacağı gibi daha öncesinde oyunun içinde bulunan özel bir güç, günümüzde eklenti paketi olarak satılıyor. Fakat Sonic, bu durumun üstesinde eklenti paketini ücretsiz yaparak geliyor. Tabii sadece belirli bir zamana kadar. Sega, diğer eklenti paketleri gibi Super Sonic'i 23 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak bulunduracak, o tarihten sonra ise Super Sonic özelliğini eklemek için 5TL gibi bir miktar para vermeniz gerekiyor.

Super Sonic, ilk oyunlarda da olduğu gibi Super Sonic, 50 adet yüzük toplayarak aktif oluyor, fakat bu sefer Super Sonic, her saniye yüzük kaybetmektense, bölüm sonuna kadar aktif olan bir güç olarak kalıyor. Her ne kadar "paralı özel güç" mantıklı gelmese de, şu anda ücretsiz olduğu için pek sorun yaratmıyor. Sonic Team, aynı zamanda Super Sonic'i göstermek için bir fragman da yayınladı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 22:09
Oyun aslında güzel olabilirdi...Keşke kısmi açık dünya özelliği ve karakterlerin olduğu daha çok BOSS olsaydı...
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 10:47
Evet neden boss'lar çok zor ama oyun iyi ve ne var boss'lara süper sonic ile girsek ama çok güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 10:45
Çok güzel oyun ve ek paket ayrı ama güzel yani demek istediğim oyunda sonic resmini yana kaydırdığınızda süper sonic çıkıyor arkadaşlar bilmiyorsanız söyledim yani cümlelerim kötü anlamda değil ve oyun şahane ben pc'me indirdim ve joistik ile oynadım da 17. yani infiniti bölüm' ü zor ama çok güzel??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Sonic şimdi Sonic Forces'da
İlginizi Çekebilir