Super Street Fighter IV, 3DS gücünde

Merlinin Kazanı 1.02.2011 - 11:41
Kavgaya hazır olun

NINTENDO İLE CAPCOM, SUPER STREET FİGHTER IV

3D EDITION İÇİN ORTAK ÇALIŞACAK

 

Dünyanın önde gelen oyun yapımcı ve dağıtımcılarından Nintendo ve Capcom, Super Street Fighter™ IV 3D Edition oyununun Avrupa distribütörlüğü için ortak bir anlaşma yaptı.  Oyun, herhangi özel bir gözlüğe ihtiyaç duymadan 3 boyutlu görüntü ile oyun oynamayı sağlayan Nintendo 3DS için satışa çıkacak.

 

Yapılan anlaşmaya göre, Capcom yapımcı olarak kalacak, Nintendo ise Avrupa’daki satış, pazarlama ve distribütörlük görevini yürütecek. Oyun, 25 Mart 2011 tarihinde Avrupa’da satışa çıkacak olan Nintendo 3DS’in heyecan verici oyunlarından biri olacak.

 

Street Fighter™ oyununun takipçileri ev konsollarında yaşadıkları heyecanı 3DS’te yaşamaya devam edecek. Oyunun en son versiyonu birebir aynı şekilde bu platforma uyarlandı. Oyunda 35 oynanabilir karakter, bonus bölümler ve sinematik ultra kombolar yer alıyor. Ayrıca 3DS’teki Wi-Fi bağlantısı kullanılarak dünyanın heryerindeki kullanıcılar ile paylaşım yapmak mümkün. Street Fighter™ serilerine yeni olarak Nintendo 3DS’in StreetPass özelliğini kullanan Figurine Modu ve 3D görüntü özelliği açıkken dövüşlerdeki derinlik hissini arttıracak olan 3D omuz üzeri kamerası seçeneği bulunuyor. Street Fighter™ serilerini yeni oynayacak olanlar da unutulmamış. Bir takım zor hareketler dokunmatik ekran kullanılarak tek bir dokunuş ile yapılabilecek.


-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Street Fighter IV, 3DS gücünde
İlginizi Çekebilir