SUPERHOT, bu sefer de Japonya teması ile tekrar karşımıza çıkıyor

Mehmet Atilla Turan 14.05.2018 - 19:06
Konsept aynı, fakat tema ve ekipmanlar farklı.

Yavaş yavaş popülerliğini kaybeden SUPERHOT, yine de oyun dünyasının farklı yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. VR olarak tekrar satışa sunulan oyun, ilk çıktığında, sahip olduğu teması ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Oyunda hareket ettikçe devam eden zaman türü gerçekten eğlenceliydi ve kolayca üstüne oyuncu çekebiliyordu ama ne yazık ki geçen zamandan dolayı popülerliğini yitirmiş durumda.

Japonların gözünden kaçmadı.

Batıda az oynanan SUPERHOT, bu sefer Japonların dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Japonya'da bulunan oyun stüdyosu GameTomo, SUPERHOT'ın yapımcıları ile anlaştı ve oyunu Japonya temasına aktarmaya başladılar. Sadece tema değil, aynı zamanda yeni silahlar, yeni görevler ve yeni oyun modları SUPERHOT JP'ye eklenecek. Yaklaşık 18 adet özel bölümle çıkacak olan SUPERHOT JP'de tema, beklendiği gibi Japonya olacak. Karaoke salonları, özel restorantlar ve Samuray kaleleri gibi yerlerde geçecek olan yapımın ok ve yay, kılıç ve Shuriken gibi Japonya'ya özgü silahların da ekleneceği belirtildi.

SUPERHOT'ın Japonya temalı versiyonu üzerinde çalışmalar başladı

SUPERHOT'ın Japonya temalı versiyonu üzerinde çalışmalar başladı

Yapım, bu sene içerisinde PC ve PS4 platformunda satışa sunulacak. Fiyatının ise, GameTomo'nun belirttiğine göre, tuzlu olmayacak ve herkes tarafından erişilebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
SUPERHOT'ın Japonya temalı versiyonu üzerinde çalışmalar başladı
İlginizi Çekebilir