Superman'in de başını sokacak bir yeri var artık

Merlinin Kazanı 20.10.2012 - 12:57
Evim evim, güzel evim
Sony Online Entertainment, LLC (SOE) ve ProSiebenSat.1 Games bugün duyurduğu DC Universe™ Online’ın (DCUO) altıncı eklenti paketi, Home Turf ile kahramanlara ve kötülere evim diyebilecekleri bir yer sunuyor. 2013 başlarında PC’lere yüklenebilecek olan Home Turf, popüler MMO oyunlar için operasyon üslü konutları ve kıran kırana savaşları için kişiselleştirilebilen yepyeni ortamları ilk kez duyuracak.

“Home Turf, şimdiye kadar ki en büyük eklenti paketimiz olacak ve oyuna yepyeni bir boyut kazandıracak” diyen DCUO’nun Yönetici Prodüktörü Larry Liberty sözlerine şu şekilde devam etti: “Yeni konut sistemiyle oyuna ekleyeceğimiz derinlik seviyesi gerçekten oyuncuların iyi ya da kötü fantazilerini hiç olmadığı gibi yaşamalarını sağlıyor.”

Superman'in de başını sokacak bir yeri var artık
Gizlendikleri yerleri ve sığınaklarını, çeşitli temalar ve benzeri görülmemiş yüzlerce mobilya ile istedikleri hale getirebilecek olan oyuncular, keyifli kolaylıklar ve tıpkı Hall of Doom ve Watchtower’da bulunan imkanlarla kendilerine has, eşsiz bir ortam yaratabilirler. Buna ek olarak sığınaklar, teke tek PvP karşılaşmalarında oyuncuların birbirlerine meydan okudukları savaş alanları olarak işlev görüyor.

Home Turf oyuncu konutlarıyla birlikte, oyunculara yeni görevler ve  Stryker’s Island, Arkham Asylum, Steelworks ve Ace Chemicals gibi hafızalarda yer edinen dört lokasyonda düşmanların en azılısıyla karşılaşmalar sunuyor. Her lokasyon oyunculara sığınaklarını geliştirmelerini sağlayan ve sahip olduğu gücü ve avantajları ortaya çıkarmak için kullanabilecekleri “Marks of Triumph”ı tamamlamalarını sağlayan 10 bölüm sunuyor.

DCUO’nun Kreatif Direktörü, Jens Anderson “Gizli bir gizlenme yeri ya da sığınak tüm kahramanlar ve kötüler için oldukça gereklidir ve sadece pelerinlerini asabilecekleri bir yer değildir. Oyuncuların kimliklerini tamamlarını sağlayacak olan bu yer, kendilerini eğitmelerine, yeniden güç toplamalarına, silahlarını depolamalarına ve hücum stratejilerini kurmalarına da yardımcı olacaktır” dedi ve şu şekilde devam etti: “Yine de kahramanlara ya da kötülere ait hiçbir sığınak düşmanların istilasına karşı güvenli değil. Bu sebeple oyuncu evlerine yepyeni bir dövüş boyutu ekledik. Daha detaylı bilgileri çok yakında paylaşacağız ve oyuncularımızın neler düşündüğünü duymak için sabırsızlanıyoruz”.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Superman'in de başını sokacak bir yeri var artık
İlginizi Çekebilir