Superonline’dan DotA 2 Büyük Finali’nde Cosplay Yarışması

Merlinin Kazanı 19.09.2013 - 18:32
DotA 2 Oyun Turnuvası’nın Büyük Finali Turkcell Superonline Cosplay Yarışması ile renkleniyor.
Turkcell Superonline’ın ana sponsorluğunda Merlin’in Kazanı tarafından düzenlenen DotA 2 Oyun Turnuvası’nda “Büyük Final” zamanı geldi! 1.300’ün üzerinde oyunseverin mücadele ettiği turnuvada finale kalan 8 takım arasında dereceye girenler 22 Eylül Pazar günü belli olacak ve kazananlar ödüllerini Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan’ın elinden alacak. Aynı gün gerçekleştirilecek Cosplay Yarışması ile etkinliğimiz daha da renklenecek.

Superonline’dan DotA 2 Büyük Finali’nde Cosplay Yarışması
Turkcell Superonline’ın İstanbul’daki genel merkezinde 22 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan DotA 2 Büyük Finali’nde düzenlenecek Cosplay (Costume Play) yarışması renkli görüntülere sahne olacak. Jüri üyeleri tarafından en başarılı performansı sergileyen ve en dikkat çekici kıyafetlere sahip olan cosplayerlar belirlenecek. Birbirinden farklı kostüm ve aksesuarlarıyla özel bir karakteri temsil edecek olan cosplayerlar, kostüm sınırlaması olmadan anime, film, oyun gibi kategorilerde istedikleri karakterleri canlandırılabilecek.

Superonline’dan DotA 2 Büyük Finali’nde Cosplay Yarışması
11:00 - 13:00 arası cosplay yarışmamızın kayıtları alınacak ve 14:00'da cosplayer arkadaşlarımız sırayla sahneye davet edilecek. Her bir cosplayer kendisini tanıtmak için 1 dakikalık süreye sahip olacak ve günün sonunda jüri tarafından dereceye giren ilk 3 cosplayer açıklanacak. Yarışmada birinci olacak cosplayer, Retina ekranlı iPad’in sahibi olurken, ikinci olacak yarışmacı da bir adet iPad mini kazanacak. Yarışmada üçüncü olacak cosplayer ise The Savage She-Hulk figürü kazanacak.

Ayrıca, tüm cosplayer fotoğrafları Merlin’in Kazanı Facebook sayfasından yayınlanacak ve en çok beğeni alan yarışmacı da sürpriz ödülün sahibi olacak.

22 Eylül Pazar
13:00   Karşılama
14:00   Cosplay Yarışması ve ödül töreni
15:00   DotA 2 Turnuvası Büyük Final karşılaşması ve ödül töreni

Not: Dilerseniz MK Cosplay Yarışması adı altındaki Facebook etkinliğimizi de takip edebilirsiniz.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Superonline’dan DotA 2 Büyük Finali’nde Cosplay Yarışması
İlginizi Çekebilir