Surviving Mars, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 11.03.2021 - 18:43
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, bilim kurgu şehir kurma oyunu Surviving Mars ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Haemimont Games tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan tek oyunculu şehir kurma oyunu Surviving Mars, 11-18 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 18 Mart Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Surviving Mars, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Over The Moon tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon, macera ve bulmaca oyunu The Fall, 18-25 Mart tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Surviving Mars

Surviving Mars, Mars'ta bir koloni kurup bu süreçte hayatta kalmayı içeren bir bilim kurgu şehir kurma oyunudur. Oyunda koloniniz için bir yer belirlemeden önce kaynak ve finansal destek için bir uzay ajansı seçin. Sonrasında kubbeler ve altyapı inşa edin, yeni olasılıkları araştırın ve yerleşiminizi şekillendirip genişletmenin daha ayrıntılı yollarını açmak için dronları kullanın. Ayrıca kendi yiyeceklerinizi yetiştirin, maden çıkarın veya zor bir çalışma gününden sonra barda rahatlayın. Ama hepsinden önemlisi, yerleşimcilerinizi hayatta tutun. Tuhaf ve yeni bir gezegende kolay bir görev değil. Üstesinden gelinmesi gereken zorluklar olacak. Bu yabancı dünyanın gizemlerini açığa çıkarırken stratejinizi uygulayın ve koloninizin hayatta kalma şansını artırın. Hazır mısınız? Mars sizi bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2021 02:55
Daha önceden vermiş olsalar da alamayanlarla için güzel fırsat
Kalan Karakter: 300 Gönder
Surviving Mars, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir