Star Wars: Battlefront 2 bedava olunca 19 milyon kişi tarafından indirilmiş

Ersin Kılıç 26.01.2021 - 11:53
Geçtiğimiz hafta Epic Games Store üzerinden bedava olarak yayınlanan Star Wars: Battlefront 2, bu süreçte 19 milyon kişi tarafından indirilmiş.

EA Games kendi Star Wars oyunları için açmış olduğu sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı ve geçtiğimiz günlerde kısa bir süre için bedava olan Star Wars: Battlefront 2 oyununun 19 milyonu aşkın kişi tarafından indirildiğini duyurdu. Oyun hatırlayacağınız gibi Epic Games Store üzerinden bir hafta boyunca bedava olarak dağıtılmıştı. Bu süreçteki indirme rakamı ise beklenilenin çok daha üzerinde olmuşa benziyor.

Star Wars: Battlefront 2, Epic Games Store'da kapış kapış gitti

EA Games yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Epic Games Store promosunda 19 milyondan fazla oyuncu Star Wars: Battlefront 2'yi aldı. Oyun için yayınladığımız son içeriklerin ardından devam eden bu desteğiniz için herkese çok teşekkürler. Oyundaki ilerleyişinizi büyük bir merakla takip edeceğiz. Güç sizinle olsun!"

Tabi açıklamadan da görebileceğiniz gibi 19 milyon oyuncudan kaçının oyunu indirdiği ya da kaçının oynamaya başladığı gibi istatstikler ise verilmemiş. Birçok oyuncu Epic Games Store üzerinden bedava olarak verilen oyunları doğal olarak oynamasa da hesabına ekliyor. Bu nedenle yapılacak diğer istatistik bilgilerini de merak ediyoruz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2021 19:06
Oyuna mutlaka Mace Windu, Ki Adi Mundi, Shaak Ti, Asajj Ventress, Ahsoka Tano, Aayla Secura, Plo Koon , Kit Fisto eklenmeli. Bir tane mutlaka Coruscant haritası olmalı. Bunlar hep Dlc falan olmalı oyunda çok az karakter var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2021 13:58
oyun baya eğlenceli ben okyun seçen biriiym ben beğendiysem 19 m un içinden 15m bence oynuyordur cunku oyun ara dedimde 10 saniye savaş buluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
 SW: Battlefront 2 bedava olunca 19 milyon kişi tarafından indirilmiş
İlginizi Çekebilir