SW: Battlefront 2 için Darth Vader fragmanı yayınlandı

Hakan Hervenik 10.10.2017 - 10:43
Eğer Battlefront 2 almamak için direniyorsanız, bu fragmanı izlemeyin.

Görünüşe göre Star Wars: Battlefront 2'yi özellikle betasından sonra görmezden gelmenin tek yolu kendinizi komaya sokmak falan olacak. Star Wars: Battlefront 2'nin kahramanları arasında bulunana Darth Vader'ın özelliklerini ve güçlerini gösteren karakter profili videosu EA DICE'ın resmi Twitter adresi üzerinden yayınlandı.

PlayStation Blog'a göre, Star Wars: Battlefront 2'de Darth Vader'ın özel güçleri arasında "dayanıklılığını ve hasar gücünü sürekli arttırma" gibi bir özellik mevcut. Bu da karakteri neredeyse "durdurulamaz" yapmakta. Darth Vader'a da o yakışır zaten.

Star Wars: Battlefront 2, Darth Vader özellikleri

Işın kılıcını fırlatarak uzaktan hasar verebilen Vader, ikonik hareketi olan Force Choke'u kullanarak, rakipleri istediği yere götürüp bırakabiliyor. İlk oyunda Force Choke özelliği sadece tek bir rakip oyuncu üzerinde kullanabiliyordu ve sabit bırakıyordu. Yeni oyunda ise önünde bulunan üç oyuncuyu yakalayabiliyor. Yayınlanan Darth Vader videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bugün, akşam saatlerinde açık beta sürecini sonlandıracak olan Star Wars: Battlefront 2, 11 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Eğer oyunu denemek istiyorsanız, hala birkaç saatiniz mevcut.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Battlefront 2 için Darth Vader fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir