Battlefront 2'nin kahramanlarını açmak 25 saat sürüyor

Furkan Güler 21.11.2017 - 13:21
Meraklı kullanıcılar bu sorunun yanıtını buldu.

Star Wars: Battlefront 2 geride bıraktığımız hafta çıkarak Star Wars hayranlarını soluksuz bir maceraya çıkardı. Ancak ilk olarak oyunda yer alan mikro ödemeler oyuncuların canını sıkmış, sonradan oyunculardan gelen olumsuz tepkiler ve Disney'in ihtarı sonucunda EA Games, mikro ödemeleri oyundan kaldırmıştı. Yaptırımlardan sonra Reddit kullanıcıları, oyunda yer alan kahramanların ne kadar sürede açılabileceğini hesapladı. Reddit kullanıcılarına göre tüm karakterler ve özel gemiler, yaklaşık 25 saatte açılabiliyor. Bu süreyi makul olarak kabul edebiliriz. Hatırlayacağınız üzere eski sistemde bir karakteri açmak 40 saat sürebiliyordu. Bu sistemin değiştirilmesi oldukça güzel olmuşa benziyor.

Battlefront 2'nin kahramanlarını açmak ne kadar sürüyor?

Diğer bir yandan EA Games, oyun içi ödemeler hakkında şu açıklamayı yapmıştı,

"Oyunun dünya çapında yayınlanmasını yaklaşırken, oyunun tasarımında zorluklar olduğunu hissediyorsunuz. Oyuncuları oyun içerisinde dezavantajlı bir duruma sokacak durumları da izlerden dinledik ve bunlar dışında güzel bir oyunu gölgede bıraktığını biliyoruz. Bu hiçbir zaman bizim amacımız değildi. Doğru yapamadık, özür dileriz. Sizi gayet iyi bir şekilde duyduk. Bu yüzden tüm oyun içi ödemeleri kapattık. Bu süreçte oyuncularımızı daha çok dinleyeceğiz, ayarlamalar yapacağız ve  dengelemeler üzerinde çalışacağız. Bu da demek oluyor ki Crystal satışları an itibari ile çevrimdışı ve bütün karakter gelişimi oyun içerisinde kazandığınız krediler ile gerçekleşecek. Crystal satışları gelecekte tekrar aktif olacak. Ancak, bu oyuncuları dezavantajlı bir duruma sokmayacağını anladığımız zaman olacak. Konu hakkında daha fazla bilgiyi yakında vereceğiz."

Bu açıklama ile birlikte EA Games, mikro ödemeleri bir süre sonra geri getirecek. Umarız mikro ödemeler geri geldiğinde dengeli bir şekilde karşımıza çıkar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 20:07
25 saate tüm heroları açabiliyoruz ama o star card denen karakterlere güc veren ve kutudan çıkan kartlara sahip olamıyoruz. kutu açmadiktan sonra oyunda güçlenemiyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 19:33
son cümlene katılmıyorum furkan, umarım yine batırırlar, ve zaten hali hazırda fransa çin ve belçika tarafından soruşturma altındalar, böylece kendileri de batarlar, activision ve ubiye de çok kötü örnek oluyorlar zaten, bu sayede onlar da akıllanır belki
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Battlefront 2'nin kahramanlarını kaç saatte açabiliyoruz?
İlginizi Çekebilir