SW: Last Jedi'ın yönetmeni söylediklerini geri aldı

Ersin Kılıç 10.10.2017 - 12:08
Daha bir gün geçmeden ters yönde açıklama geldi

Sabah saatlerinde yayınlanan fragmanı ile birlikte derin bir iç geçirmemize sebep olan Star Wars: The Last Jedi için dün oldukça ilginç bir açıklama gelmişti. Filmin yönetmenliğini yapan Rian Johnson bir açıklama yapmış ve eğer hiçbir şeyden haberinizin olmamasını istiyorsanız filmin yeni fragmanını izlemeyin uyarısında bulunmuştu. Daha bu açıklama üzerinden 24 saat geçmeden Rian Johnson'dan tam tersi bir açıklama geldi.

Fragmanın yayınlanmasından sonra kendi Twitter hesabından bir açıklama daha yapan Rian Johnson "Söylediğim herşeyi unutun ve fragmanı izleyin, izleyin, izleyin!" sözlerini sarf etti. Açıkçası herkes gibi yeni fragmanın gazına mı geldi yoksa firmadan bir uyarı mı aldı bilinmez ama bu tersi duruma biraz şaşırdığımı söylemeliyim. Tabi filmin tanıtımını farklı bir şekilde de yapmaya çalışıyor olabilir.

Star Wars: The Last Jedi, 15 Aralık'ta gösterime girecek

Kadrosunda Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac ve  Lupita Nyong'o gibi isimleri barındıran filmde ayrıca  Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern ve Kelly Marie Tran de yer alıyor. Hala izlemediyseniz filmin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
SW: Last Jedi'ın yönetmeni söylediklerini geri aldı
İlginizi Çekebilir