Swarm

Ali Osman Uz 3.02.2011 - 14:38
Hot Head Games eğlenceli bir aksiyon platform peşinde
Deathspank ve Penny Arcade Adventures gibi eğlenceli oyunların yapımcısı Hot Head Games, yeni aksiyon-platform oyunu Swarm ile Xbox360 ve PlayStation 3 ekranlarını maviye boyayacak. "Nedir bu Swarm?" diye soracak olursanız, bir grup bilinçsiz mavi yaratığı (Swarmite'leri) tehlike ve ölüm dolu bir platformda sağ salim ilerletmeye çalıştığımız bir aksiyon-platform oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Bu aklı kıt mavi yaratıklar ile (Hot Head Games Swarmite'ları moron olarak nitelendiriyor) zehirli su birikintilerinden, alevli tuzaklardan ve ezici mekanik aletlerden kaçıyor, karşımıza çıkan düşmanları alt ederek platformun sonuna erişmeye çalışıyoruz.

Swarm
Bu akılsız mavi güruh, zıplayarak engelleri aşabiliyor, patlamalardan ve tehlikelerden koşarak kaçabiliyor ve hep birlikte atak yaparak düşmanlarını sersemletebiliyor. Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle hareket eden bu akılsız maviler 50 kişiye kadar yükselebilen kalabalık bir güruh halinde hareket ediyor. Oyunun grafikleri bu tip bir oyuna göre yeterli ve eğlenceli. Kontrolleri oldukça basit olan Swarm'da büyük düşmanları öldürdükçe karşınıza çıkacak olan DNA toplarını alarak Swarmite'larınızı güçlendirebiliyorsunuz.

Swarm
Lemmings ve Pikmin gibi klasikleri andıran bir görüntüye sahip olan Swarm, Hot Head Games'in yorumuna göre; oyuncuların hiç karşılaşmadığı farklılıkta bir oyun tecrübesi. Yaklaşık 8 saatlik tek kişilik oyun süresi sunacak olan Swarm, Xbox Live ve PSN'in paylaşım ortamında yüksek skor paylaşım imkanı da sağlayacak.

Mart 2011'de çıkacak olan Swarm ilk izlenim olarak eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun tecrübesi sunuyor. Hot Head Games, yeni aksiyon-platform oyunu Swarm'u sadece Xbox Live Arcade ve PSN üzerinden dijital platformda satışa sunacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Swarm
İlginizi Çekebilir