Switch Nindies sunumunun düzenleneceği tarih belli oldu

Furkan Güler 29.08.2017 - 11:28
Nintendo'nun bağımsız geliştiricilere verdiği desteğin boyutunu, bu sunumdan sonra anlayacağız.
Çıktığı ilk günden bu yana peynir ekmek gibi satan Nintendo Switch, halen marketlerde zar zor bulunuyor. Özellikle Japonya bölgesinde tüketim çılgınlığının en büyük boyutuna maruz kalan Nintendo Switch için yeni bir sunum daha düzenlenecek. Mart ayında yapılan ilk sunumda Switch için bağımsız geliştiricileri destekleyeceğini söyleyen Nintendo, Switch Nindies sunumunu yapacağı tarihi açıkladı.

Genel olarak bağımsız oyunlara yönelik olan bu durum 30 Ağustos günü canlı yayınla birlikte gerçekleştirilecek. Hali hazırda diğer platformlarda başarı yakalayan bağımsız oyunları tek tek Switch'e getiren Nintendo, görünüşe göre Microsoft, Sony ve özellikle Steam'in yaptığı gibi bağımsız geliştiricileri kendi platformlarına oyun yapması için teşvik edecek.

Switch Nindies sunumunun düzenleneceği tarih belli oldu
Wii U konsolunda üçüncü parti oyunları getirememesi yüzünden eleştiri yağmuruna tutulan Nintendo'nun yaptığı bu çalışmalara bakarsa, Wii U'dan iyi bir ders çıkardığını varsayabiliriz. Yapılacak olan canı yayını Nintendo'nun YouTube kanalı veya Nintendo.com adresi üzerincan izleyebilirsiniz. Nintendo'nun Switch'e bağımsız oyunlara ne kadar yer vereceğini oldukça merak ediyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Switch Nindies sunumunun düzenleneceği tarih belli oldu
İlginizi Çekebilir