Sword Art Online: Hollow Realization 2016'da Batıya geliyor!

İsmet Ergül 23.12.2015 - 19:27
Kirito ve hanımları tekrardan?!?!?! bizlerle....
Her ne kadar Sword Art Online'ı da, oyunlarını da sevmesem de popülerliğini reddedemeyeceğim. Popülerliği arttıkça oyunları da geliştirilen Sword Art Online'ın en son oyunu olan Sword Art Online: Lost Song, geçtiğimiz aylarda hem PS Vita hem de PlayStation 4 oyuncuları ile buluşmuş ve iyi yorumlar almıştı.

Bandai Namco'nun piyasaya süreceği yeni Sword Art Online oyunu olan Hollow Realization ise Kuzey Amerika ve Avrupa için 2016'da satışa sunulacak. Batı bölgesi için henüz kesin bir çıkış tarihi belirlenmese de 2016'nın son çeyreği olacağı öngörülüyor. Hollow Realization önceki oyunlarda olduğu gibi bizlere Aksiyon/RYO türünde bir oynanış sunarken, karakterlerin seslendirmeli ise Japonca olacak.

Serinin başlangıcı da konu alacak olan Hollow Realization bizleri tekrardan Kirito'nun yerine koyacak. Leafa ve Asuna gibi karakterlerin Hollow Realization'da olacağını belirten Bandai Namco, aynı zamanda bu oyuna özel bir sanal karakterin de olacağından bahsediyor.

Sword Art Online: Hollow Realization'ın fragmanını buradan izleyebilirsiniz;

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 23:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2015 01:42
Sword Art Online serisinin uzun süredir hayranıyım, özellikle ilk 15 bölümü gerçekten mükemmel. Fakat oyunları videolara bakılırsa çok kötü. Grafikler yetersiz, dövüş animasyonları kötü, yapay zeka yok denecek kadar berbat. Yani hayal kırıklığı bence. PS4'üm var ama alıp oynayasım gelmiyor.
allalla
allalla 24.12.2015 13:16
Oyunu sattıran bahsettiğin mekanikler değil. Bunun nedeni de hedef kitlesi sanırım. Yani hayranları bayıla bayıla alacak ama senin benim gibi detaylara önem verenler için pek bir şey ifade etmeyecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sword Art Online: Hollow Realization 2016'da Batıya geliyor!
İlginizi Çekebilir