Synced'in tek kişilik modu için özel bir demo geliyor

Ersin Kılıç 12.04.2023 - 15:25
SYNCED’in tek kişilik oyun modu demosu, 12-19 Nisan tarihleri arasında Türkçe seslendirmeyle Steam üzerinden oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

NExt Studios tarafından geliştirilen Synced için yeni bir demo duyurusu geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında oyun için özel bir beta süreci gerçekleşmiş ve biz de Synced ön inceleme içeriğimizde oyunun ve bu beta sürümünün hakkında bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Duyurusu yapılan yeni demo ise oyunu tek kişi oynamak isteyenler için özel olarak hazırlanmış. Bu yeni demo hakkındaki detaylar ve yapılan açıklama şu şekilde;

Synced'in tek kişilik modu için özel bir demo geliyor

Synced'in tek kişilik modu için özel bir demo geliyor

Çevrimiçi aksiyon oyunu SYNCED'in Ocak ayında gerçekleşen Açık Beta sürecinde oyunculardan aldığı geri bildirimleri dinleyen geliştirici NExT Studios ekibi, oyun severlerin tek başına da oyunun keyfini çıkarabileceklerini göstermek adına, tek kişilik oyun modunun demosunu duyurdu.

Nanonuzu yanınıza alarak tek başınıza oynayabileceğiniz bu yeni demonun 12-19 Nisan tarihleri arasında oynanabileceği açıklandı. Oyuncular bu demoda hikayeyi tek başına oynamanın yanı sıra, oyuna eklenen “Nano Sıçrayışı” özelliği ve heyecan verici silah modları gibi son gelişmeleri de deneyebilecekler. Buna ek olarak geliştirilmiş kullanıcı arayüzü, daha doğal ve gerçeğe yakın aydınlatma efektleri de bu yeni demo ile birlikte oyuncuların beğenisine sunulacak.  

SYNCED’in Türkçe seslendirme desteğine de sahip olan Tekli Mod demosuna 12-19 Nisan tarihleri arasında, Steam’deki “Eastern Game Fest” etkinliği boyunca ücretsiz erişilebilecek. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Synced'in tek kişilik modu için özel bir demo geliyor
İlginizi Çekebilir