Syndicate oyununun tamamlanmasıyla birlikte, geliştiricisi olan Starbreeze Studios küçülmeye çalışıyor.
25 kişinin işten çıkarılmasıyla birlikte, yönetim kurulu üyesi Peter Tornquist'in de istifa ettiğini açıklayan şirket, Tornquist'in yerine de birini koyma planının olmadığını belirtiyor.
Şirketin CEO'su Mikael Nermark, çalışanları etkileyen kısıtlamalara gitmek zorunda kalmalarından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi.
Syndicate, 24 Şubat'ta PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sunulacak.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (4)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.02.2012 13:22:00 - CrazyFrog demiş ki:</b><br>köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler resmen. oyun çıktı işçiler ile işimiz kalmadı, buruştur at çöpe kapitalizm'in nimetleri</font></td></tr></table><br></center> Aynen katılıyorum. Yaptıkları resmen...(Sansür)
Geçenlerde de düştü torrent sitesinin ta en alası sitesine ancak yakalayan indirdi :) sonra kalktı link :)
köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler resmen. oyun çıktı işçiler ile işimiz kalmadı, buruştur at çöpe kapitalizm'in nimetleri
2 gün önce xbox ve pc ye korsan düştü bile :S