System Shock Remake çıkış tarihi açıklandı

Tunay Şahin 10.05.2023 - 17:42
Sayısız ertelemenin ardından oyun tamamlandı ve System Shock Remake çıkış tarihi açıklandı. Bu ay sonunda kavuşuyoruz.

Prime Matter ve Nightdive Studios bugün, oyunun tamamlandığını duyurdular ve System Shock Remake çıkış tarihi için açıklama yaptılar.

System Shock Remake çıkış tarihi

System Shock  PC'de, Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla 30 Mayıs'ta satışa sunulacak. Ancak PS5, Xbox Series X|S, PS4 ve Xbox One sürümleri PC ile aynı anda  yayınlanmayacak. Henüz konsollara ait bir çıkış zamanı belirlenmemiş, konsol lansmanları hakkında bilgi daha sonra verilecek.

System Shock Remake çıkış tarihi

System Shock Remake çıkış tarihi

İlk olarak 2016'da Kickstarter'daki kampanyası ile ortaya çıkan yapım defalarca ertelenmesinin ardından en sonunda bizler ile buluşuyor. Orijinal oyunu yepyeni grafikler, güncellenmiş kontroller, elden geçirilmiş bir arayüz gelşitiren yapımcılar, yeni kaydedilmiş ses ve müzikle System Shock'u bizler ile buluşturmaya hazırlanıyorlar.

Her ne kadar remake olsa da oyuna yeni düşmanlar da eklenmiş. Geliştiriciler, ayrıca bilgisayar korsanlığı için de daha zorlu bir yapı kullanıldığını söylüyorlar.

Oyun hakkında daha detaylı bilgileri daha önce yayınladığımız System Shock ön inceleme yazımızda da bulabilirsiniz.

System Shock'un Doom'a benzer bir yapısı bulunuyor. Katlar arasında geçiş yapıyor ve bu süreçte yeni silahlar toplayarak, daha güçlenen düşmanlarımızı saf dışı bırakmaya çalışıyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 11.05.2023 17:30
Bu oyunu Epic Games'den ilk ön siparişe çıktığı zaman almıştım. O zamanlar fiyatı 69 tl falandı galiba. Bir süre sonra zamlandı 399 tl oldu. Oyunu satın aldıktan sonra kütüphanemde aylarca durdu öyle. Geçenlerde satın alım geçmişime bakarken tesadüfen denk geldim ki; satın almamın üzerinden aylar geçmesine rağmen Epic Store, bu oyunu benden habersiz ve izinsiz kütüphanemden kaldırıp geri iade almış! Koskoca Epic Store, merdiven altı firma gibi nasıl küçük hesaplar peşine düşüp böyle kullanıcısını mağdur edebilir diye sinirlenip fatura geçmişimi ve sorunu açıklayan bir destek talebi oluşturdum, müşteri hizmetlerine canlı destek talebi yaptım. Bana daha sonra e-mail ile verdikleri cevap şu; "Oyunun çıkış tarihi ertelendiği için geri iade alınmıştır. Ödemeniz satın aldığınız kartın hesabına aktarılacaktır". Israrla ödemeyi kabul etmiyorum, parasını verdiğim ve benim olan bir ürünü benden habersiz ve izinsiz aldığınız için aynı ürünü tekrardan kütüphaneme eklemenizi istiyorum diye defalarca belirttim ama oyunu kütüphaneme eklemediler. Koskoca Epic Store, daha önce satın aldığım ürünümü benden izinsiz alarak aradaki fiyat farkını kullanıcısına dayattı. Şaştım kaldım cidden. Aradaki fiyat farkında değilim, o farkı ödemezsem oyunu oynamam sorun değil, kütüphanemde zaten daha elimi sürmediğim yüzlerce oyun var. Benim tepkim; parasını vererek satın aldığım bir ürünün benden habersiz ve izinsiz benden geri alınmış olması. Böyle bir iade alma hakları var mı bilmiyorum olsaydı canlı destekte ya da email geri dönüşlerinde söylerlerdi muhakkak. Varsa da bu geri iade nasıl ki bizi 2hafta kapsıyorsa, onları da kapsamalı bu durumda. Ama bana ders oldu; bir daha Epic Store'dan ön siparişle hiçbir oyunu satın almam artık. Koskoca Epic, merdiven altı dandik firmalar gibi davrandı resmen. Param da ürün de sizde kalsın, istemiyorum dedim son olarak. Çünkü mesele burada para değil, kullanıcısının ardından izinsiz iş çevirip kullanıcısını mağdur etmiş olması ve bu hatasını telafi etmemesi.
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2023 22:15
Dijital platformdaki bütün eserler, oyun, film, müzik...vs parasını ödeyip satın alsanız dahi, asla sizin olmuyor. Telif hakkıyla korunan eserleri, önceden belirtmeksizin, paranızı iade edip geri alabiliyorlar. Bu sözleşmelerde yazar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
System Shock Remake çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir