System Shock: Remake'inin alpha versiyonu oyunculara sunuldu

Mehmet Atilla Turan 6.10.2018 - 16:31
Uzun bir süreden sonra haber almak bazılarını rahatlattı.

System Shock'un Remake versiyonu üstünde çalışan Nightdive Studios, Alpha versiyonunun tamamlandığını ve bazı oyuncular için sunulduğunu açıkladı. Zamanında oyunu para vererek destekleyenler için açılan System Shock: Remake'e ilgi büyük. Sitelerinde belirttiklerine göre şimdilik sadece "Cortex Reaver" ve "Citadel Crew Member" rütbesindeki destekleyenler için açıldı.

Star Citizen'in durumuna düşmesin de...

System Shock'un Remake versiyonundan sorumlu Nightdive Studios, aslında bu proje üzerinde uzun bir zamandır çalışıyor. Daha öncesinde küçük bir demo versiyonunu her oyuncuya dağıtan Nightdive Studios, bu sefer olayın ciddiyetini göstermek için sadece seçili kişiler için Alpha versiyonunu açığa çıkardı. Bu versiyonun nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, aşağıdaki videodan bilgi edinebilirsiniz.

System Shock: Remake'de oyuncular, eski anılarını tazelemek ile beraber, yeni getirilen mekanikler ile istedikleri şekilde oyunu bitirebilecekler. Eşyaları kaldırıp taşımak veya atmak, arkadaşlarınızın bıraktığı ses dosyalarını dinlemek, gelen e-postaları okumak gibi yapımı farklı kılması için getirilen yeni özellikler arasında bulunuyor. Nightdive Studios, yayınlanan oynanış videosu ile bir dipnot bırakıyor: "Gördüğünüz kaplamalar ve oynanış daha alpha aşamasında olduğu için her şey değişebilir."

System Shock: Remake'in (ya da diğer adıyla System Shock: Adventure) nasıl bir hal aldığını, tam anlamıyla çıktığında göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2018 15:02
İzlerken sıkıntıya girdim oyun hep böyle kapalı ortamdamı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
System Shock: Remake'in Alpha versiyonu bazı oyunculara açıldı
İlginizi Çekebilir