T-eS-T Fest, dev oyun turnuvası!

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
T-eS-T Fest, dev oyun turnuvası!
T-eS-T Fest, dev oyun turnuvası!


Avrupa'da görmeye alışık olduğumuz organizasyonların bir benzeri, ORDROM`un çabalarıyla İstanbul'da düzenlenecek. 6 farklı oyunda toplam 15.000 TL ödülün dağıtılacağı organizasyonu biraz tanıyalım.

Ordrom Hakkında:

AMAÇLARI:


Ordrom'um amacı; 2010 yılına yaklaştığımız bu günlerde, Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’da yapılacak bu festivalle, bu oyunların Türkiye’de de oynandığının lansmanını yapmak, oyuncular ile nihai kitlenin oyunlarla buluşmasını sağlamak ve seneye de daha büyük çaplı bir organizasyona ev sahipliği yapabilmektir.

MİSYONLARI:

Dünya üzerindeki birçok ülkede, büyük çaplı organizasyonlarla yaygın ve önemli hale gelmiş olan, buna rağmen ülkemizde bugüne dek hayat bulamamış oyun turnuvasını gerçekleştirerek bunun sürekliliğini ve uluslararası platformda ülkemizin de yer edinmesini sağlamaktır.

T-eS-T Fest Nedir?

25-26 Temmuz 2009’da Refresh The Venue, Türkiye’de bir ilki gerçekleşecek olan festivalimizin ana teması oyun turnuvasıdır. Ancak bununla birlikte biz, yurtdışındaki örneklerinde olduğu gibi oyun turnuvasını bir festival haline getirerek festivali, bilgisayar başında oynanan oyunlarla sınırlı bırakmayıp gün içerisinde de sadece oyuncuların değil aynı zamanda katılımcıların da yer alabileceği birbirinden farklı etkinlik ve yarışmalarla renklendireceğiz. Turnuva oyunları sürerken diğer yandan da festival katılımcılarımız, DJ eşliğinde çeşitli eğlence ve yarışmalarla sınırsız aktivite ortamında coşacaklar.

T-eS-T Fest, dev oyun turnuvası!


Bu ödüllere ilave olarak;

Call of Duty 2: 9. - 10. - 11. - 12. Takımlara 6 aylık Ordrom CoD2 10+2 kişilik Match Server

Counter-Strike 1.6: 5. - 6. - 7. - 8. Takımlara 6 aylık Ordrom Cs 1.6 12 kişilik Match Server

DOTA: 3. Takıma 5 adet StarCraft 2 Ticket

Call Of Duty 4: MW: 5. kişiye Call of Duty 6 Ticket

FIFA 09: 3. kişiye Fifa 2010 Ticket

NFS:Underground: 3. kişiye NFS Shift Ticket


Daha ayrıntılı bilgi ve kayıt yaptırmak için www.t-es-t.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
T-eS-T Fest, dev oyun turnuvası!
İlginizi Çekebilir