Tacikistan'da felaket günleri

Merlinin Kazanı 14.03.2011 - 16:25
Çavuş Kirby'nin günlüğünden
Codemasters bugün EMEA bölgesinde 21 Nisan tarihinde piyasaya çıkacak olan, milyonlar satan taktik savaş serisinin yeni oyunu Operation Flashpoint: Red River’ın yeni bir biyografi videosunu yayınladı. “Kirby” biyografi videosu “işlerin düzelmeye başlamadan önce çok daha kötüye gideceği” bir çatışmada, Fireteam Lideri Çavuş William Kirby’e yoğunlaşıyor. Videoyu www.facebook.com/flashpointredriver adresinde izleyebilirsiniz.

Video Çavuş William Kirby’i tanıtıyor ve deniz piyadelerinin Tacikistan’daki çatışmalarından görüntüler içeriyor. Kirby, bir yanda “kana susamış” direnişçiler, diğer yanda savaşa tam bir gövde gösterisiyle giren Çinlilere karşı kara savaşının gerçekçiliğini sorguluyor. Video, deniz piyadelerinin Çin siperlerine saldırışını ve direnişçilere karşı yürütülen gerilla savaşıyla tam bir zıtlık sergileyen HKO zırhlı ve hava desteği tehdidini gösteriyor.

Tacikistan'da felaket günleri
Savaş, Kirby’nin neyi, ne için yaptığını da değerlendirmesine neden oluyor; “Bu bir seçim değil, görev aşkı. Daha konforlu bir yaşam sürebilirdim. Etrafımda olup bitenlere gözümü kapayabilirdim. Ama ben öyle biri değilim. Kalbimin sesini dinlediğim için, yardım ettiğim deniz piyadelerinin çocuklarının babaları hala sağ. Eşlerinin hala kocaları var. Eğer bana işimi yaptığım için madalya vermek istiyorlarsa, öyle olsun. Ama ben bir kahraman değilim. Ben hayatımdaki her şeyden de öte, bir deniz piyadesiyim.”

Çavuş Kirby hem Fireteam manga lideri, hem de Rifleman görevini yerine getiriyor. Liderlik ve savaş yetenekleri, ekip arkadaşlarının uzmanlıklarıyla tamamlanıyor. Operation Flashpoint: Red River’ın istediğiniz zaman katılıp çıkabileceğiniz dört oyunculu işbirliğine dayalı modlarında ister seferlere çıkabilecek, ister Fireteam çatışmalarına katılabileceksiniz.  

- Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tacikistan'da felaket günleri
İlginizi Çekebilir