Taciz skandalı bu sefer de ülkemizin dizilerine sıçradı

Furkan Güler 8.06.2018 - 17:23
Bakalım bu olayın arkasından daha neler çıkacak?

İlk olarak Hollywood sektöründe ortaya çıkan taciz skandalı, daha sonrasında global dizi sektörüne atlamıştı. Yıllarca onlarca ünlü kadın oyuncunun taciz edilmesi, tüm Hollywood hayranlarını şaşkınlık içerisinde bırakmıştı. Morgan Freeman gibi aktörlerin bile bu kirli olaya dahil olmasıyla birlikte ünlü kadın oyuncular kendi aralarında örgütlenmiş ve yapımcıların sonlarının gelmesine sebep oldu. Şimdi ise yeni bir taciz vakası ülkemizden çıktı. İlk olarak ünlü oyuncu Talat Bulut'un asistanını taciz etmesinin ardından FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncuları da tacize uğradıklarını açıkladılar.

Türk dizisine taciz iddiası

Ortaya belirli bir isim atılmasa da, Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde,

"İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasakelma kadınları olarak, elbette bir çift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz.

Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

Şevval Sam
Eda Ece
Şafak Pekdemir Mengü
Sevda Erginci
Neslihan Yeşilyurt
İrem Kahyaoğlu
Nilgün Türksever"

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2018 09:52
Ulan bu kadar saçma sapan diziyi kim izliyor ki kim çekiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2018 17:58
Dayıda da tam tip var ama ha.. Yakışır yani :D:D:D Zaten dizideki rolüde sübyancı gibi bişeydi, hakkını vermiş işte. Öyle dandik diziye böyle oyuncu.
bugrababur
bugrababur 9.06.2018 03:05
aktörlerden olduğu ne belli arkadaşım, ne kadar önyargılı insanlarsınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2018 01:13
Sözde taciz vakaları... zamanında olay yaşanırken asıl amaç prim yapmak olduğu için sesini çıkarmazlar sonra zamanla şöhret artınca yaşanan durumu kendilerini acındırarak kılıf yaparlar ve medyaya servis ederler. zamanında olay yaşandığında neden sesleri çıkmıyor peki ?? çünkü daha doymadı paraya!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2018 17:57
ooo sorsa çok beyefendi elit bir adam ne oldu talat efendi takke gitti kel göründü ! böyle kendini birşey sanan tiplere ayar oluyorum genelde altlarından birşeyler çıkıyor,kravatçı talat
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taciz skandalı bu sefer de Türk televizyonlarına sıçradı
İlginizi Çekebilir