Tactics Ogre Reborn çıkış tarihi sızdırıldı

Talha Ramazan Yüzmeç 25.07.2022 - 22:12
Tactics Ogre Reborn çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde sızdırıldı. Bu sızıntının kaynağına çok fazla güvenen oyuncular ortaya farklı iddialar atmaya başladı.

Tactics Ogre: Let Us Cling Together, 1995 yılında Sega Saturn ve PlayStation'a taşınmadan önce SNES için piyasaya sürülmüştü. Quest Corporation tarafından geliştirilen oyunların taktiksel rol yapma kategorisinde bulunan serinin ikinci oyunu olan Tactics Ogre: Reborn çıkış tarihi hakkında sızıntılar yayınlandı.

Tactics Ogre: Reborn çıkış tarihi Kasım ayı olabilir

Sızan ayrıntılar, PlayStation oyunlarındaki en iyi fırsatları bulmak için PlayStation Network yapısının arka kısmını kullanan PS Deals tarafından ortaya çıkarıldı. Oyunun özelliklerinin açıklamasının yanı sıra sızıntı, çıkış tarihini de ortaya çıkardı. Oyunun PS Deals'deki duyurusunun başlığı Tactics Ogre: Reborn 11 Kasım çıkış tarihi ve daha fazlası olarak görülüyor. Görünüşe göre yeniden yapım çalışmaları özellikle sınıf sisteminin yeniden düzenlenmesi olmak üzere, oynanış konusunda çok fazla değişiklik içerecek. 

Tactics Ogre Reborn çıkış tarihi sızdırıldı

Yönetim ve ilerlemenin sınıflara bağlı olması yerine oyun, birçok modern RPG oyununa benzer bir birim konsept kullanacak. Tactics Ogre: Reborn remake geliştirilmiş AI, otomatik kaydetme özelliği, daha hızlı bir savaş sistemi de içerecek. Ayrıca grafiklerin, kontrollerin ve kullanıcı arayüzünün elden geçirildiği konusunda da söylentiler var. Oyunun müziğinin de değiştirildiği konusunda söylentilerin ortaya çıktığını görüyoruz. 

Tactics Ogre: Reborn geçen yılki kötü şöhretli Nvidia sızıntısının bir parçası olarak bahsedilmesinden bu yana adını temize çıkartmak içi bir PC sürümü de yayınlayabilir. Bu sızıntıyı oyunculara ulaştıran kaynağa oyuncular, God of War PC portları, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Square Enix'in Final Fantasy 7 Remake, Chrono Cross remaster ve Kingdom Hearts 4 sızıntılarını doğru bir şekilde ulaştırmasından dolayı çok güveniyor.

Sızdırılan verilere göre Tactics Ogre: Reborn'un 11 Kasım 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tactics Ogre Reborn çıkış tarihi sızdırıldı
İlginizi Çekebilir