Take Two, Rockstar'a minnettar

Murat Halilbeyoğlu 10.03.2011 - 15:33
Firmanın en çok iş yapan stüdyosu o
Take Two firması oyun satışlarındaki rakamları güncelledi. Dağıtımcı firma dün yapılan Wedbush Morgan Technology, Media and Telecommunications konferansında Rockstar ile yeni rakamlarını açıkladı.

Serilerin gösterildiği slaytta dağıtımcı firma Rockstar'ın Grand Theft Auto serisinin 100 milyon adet sattığını, GTA IV'ün ise 2008 Nisan’ındaki çıkışından beri tek başına 20 milyon sattığını belirtti.

Serinin çıkmasına kesin gözüyle bakılan devam oyunu ise şu an için Rush kod ismi altında geliştirme aşamasında bulunuyor.

Take Two, Rockstar'a minnettar
Rockstar'ın diğer fikir mülkiyeti olan Midnight Club ve Max Payne sırasıyla 18 milyon ve 7 milyon birim satmış. İkinci oyunun uzun süredir beklene devam oyunu şu an için Rockstar Vancouver'da yapım aşamasında.

2K tarafına dönecek olursak T2, BioShock serisinin 8 milyon adet sattığını ve ilk oyunun MetaCritic'te Xbox ve PS3 için 95 puan alarak en yüksek puan alan oyun olduğunu açıkladı.

Serinin üçüncü oyunu olan Infinite şu anda her üç platform için de Irrational tarafından yapım aşamasında ve önümüzdeki sene piyasaya çıkacak.

Gearbox'ın geliştirdiği Borderlands çıktığı 2009 yılından bu yana 4 milyon satmış ki Take Two dün bu oyunun seri olacağını belirtmişti. Borderlands için birçok DLC yayınlanmıştı.

2k Chezh tarafından geliştirilen Mafia serisi 5 milyon adet satarken, Firaxis'ten çıkan Civilization 10 milyon adet satmış.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Take Two, Rockstar'a minnettar
İlginizi Çekebilir