Take-Two Yatırımcı Görüşmesinden Önemli Başlıklar

Tunay Şahin 9.02.2024 - 11:44
Take-Two'nun yatırımcı görüşmesinde GTA 6'nın 2025'te çıkış yapabileceği işaret edilirken, GTA ve Red Dead serilerinin satış başarıları ve yeni içerik planları dikkat çekti.

Take-Two Interactive'in son yatırımcı görüşmesi, oyun dünyasını heyecanlandıran önemli bilgileri ortaya çıkardı. Özellikle Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6'ya dair beklentiler ve şirketin mali durumuyla ilgili çarpıcı detaylar dikkat çekti.

Take-Two Yatırımcı Görüşmesinden Önemli Başlıklar: GTA 6 Beklentisi Yüksek

2025 mali yılının Take-Two için "çığır açıcı" olacağı öngörüsü, oyun severlerin GTA 6'nın 2025'in başlarında piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakmasına neden oldu. Rockstar Games'in mükemmellik peşinde koştuğu ve oyunun ancak bu yüksek standartlara ulaşıldığında yayınlanacağı belirtildi.

Take-Two Yatırımcı Görüşmesinden Önemli Başlıklar: GTA 6 Beklentisi Yüksek
GTA 6 Ne Kadar Sürecek?

Mayıs 2024'te, Take-Two'nun 2025 Mali Yılı beklentisiyle ilgili daha fazla ayrıntının paylaşılacağı ve bu tarihte GTA 6 hakkında daha fazla bilgi edinilebileceği açıklandı.

GTA 6'nın fragmanının, yayınlanmasının ilk 24 saatinde 93 milyon izlenme sayısına ulaşarak YouTube'un en çok izlenen müzik dışı video lansmanı rekorunu kırması, serinin popülerliğinin ve oyuncuların yeni oyun için gösterdiği ilginin altını çizdi. Take-Two, bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti ve heyecanı ifade etti.

Ayrıca, GTA 5'in bugüne kadar 195 milyonun üzerinde, GTA serisinin ise toplamda 420 milyonun üzerinde sattığı bilgisi paylaşıldı. Red Dead Redemption 2'nin de 61 milyonun üzerinde kopya sattığı ve Red Dead serisinin toplam satışlarının 86 milyonu aştığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir: GTA 6 Kaç FPS Çalışacak?GTA 6 Sistem GereksinimleriGTA 6 ŞarkısıGTA 6, PS5'e Daha Önce Sürülecek

GTA Trilogy'nin Netflix'te mobil olarak lansmanının büyük bir başarı yakaladığı, GTA 5, GTA Online, Red Dead Redemption 2 ve Red Dead Online'ın gelir ve satış açısından beklentileri aşmaya devam ettiği vurgulandı. GTA Online'ın Kasım ayından bu yana rekor sayıda yeni hesap kaydı gördüğü ve hem GTA Online için yeni içeriklerin hem de Red Dead Online için aylık etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.

Son olarak, GTA+ ve mikro işlemlerin beklentilerin üzerinde performans sergilediği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 10:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2024 23:40
Ps6 ile getirin şu oyunu üst seviye bir görsel şölen olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Take-Two Yatırımcı Görüşmesinden Önemli Başlıklar
İlginizi Çekebilir