Take Two'dan mikro ödemelerle ilgili açıklamalar geldi.

Ahmet Özçilingir 27.06.2018 - 10:56
"Adil olmaya çalışıyoruz"

Eğer bir NBA 2K oyunu takipçisiyseniz, oyunun yıllar içinde giderek, daha fazla para ödeyen oyuncuları kayıran bir yapıya büründüğünü de bilirsiniz. Pay to win adı verilen bu türe yönelen NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K18, öde ve kazan yönteminin artık zirveye ulaştığı oyun olmuştu.

Take Two'dan mikro ödemelerle ilgili yeni açıklamalar

Take Two'dan mikro ödemelerle ilgili yeni açıklamalar geldi.

Oyunun en çok oynanan oyun modalarından olan kariyer modunda karakterinizi hızla geliştirmenizi sağlayan oyun içi paranın gerçek para ile satın alınabiliyor olması, çevrim içi maçlarda büyük dengesizlikler oluşmasına neden oluyordu. Oyuncular bu konu ile ilgili büyük tepki göstermişti. NBA 2K18'in Steam yorumlarının çoğu oldukça olumsuz. Peki Take-Two oyuncuların bu isyanlarını göz önüne alacak mı? Gameinformer'a bir röportaj veren Take-Two Ceo'su Strauss Zelnick, şirketlerinin bir eğlence şirketi olduğunu ve amaçlarının, insanları eğlendirirken bir yandan da para kazanmak olduğunu vurguladı. Müşteri tepkilerine her zaman önem verdiklerini belirten Zelnick. yüzde 1000 olumlu bir geri dönüş alsak dahi, neyi farklı yapabiliriz diye düşünüyoruz? Bazı oyuncular her şeyin bedava olmasını istiyor. Biz bunu yapamayız ama, daha adil seçenekler isteyen oyuncuların isteklerini karşılayabiliriz. Daha adil olmaya çalışacağız." dedi. Yapılan bu açıklamadan, mikro ödeme fiyatlarının daha ucuz olacağı sonucunu mu, yoksa mikro ödemelerin haksızlık yaratmaması için mi uğraşacakları sonucunu mu çıkartabiliriz yorum sizin.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
rebitek
rebitek 27.06.2018 21:04
İşte bu yüzden korsan oyuna karşıyım diyemiyorum oyunu bir kez satın alarak kurtulamıyorsun, tekrar tekrar satın alacak kadar para harcaman gerekiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2018 13:34
Bu konuda tepki gösteren kesim onların para kazandığı esas kitle değil. Haliyle geçiştirip yollarına devam ederler. Aklı olan almaz o oyunu onu da belirteyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Take Two'dan mikro ödemelerle ilgili yeni açıklamalar geldi.
İlginizi Çekebilir