Taktiksel FPS oyunu Insurgency Sandstorm'dan yeni oynanış videosu

Ahmet Özçilingir 3.08.2018 - 10:47
PVP oynanışa göz atıyoruz

Taktiksel savaş oyunlarının günümüzdeki önemli temsilcilerinden Insurgency, devam oyunu Insurgency: Sandstorm ile, oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Takım odaklı oynanış mekanikleri, gerçekçi savaş atmosferi ve silah fizikleriyle dikkat çeken Insurgency: Sandstorm'dan PvP oyun modu odaklı oynanış videosu geldi.

Taktiksel FPS oyunu Insurgency: Sandstorm'un PVP oynanış videosu yayınlandı

Taktik ve stratejik oynanış dinamikleriyle ön plana çıkan, birinci şahıs bakış açısına sahip savaş oyunu Insurgency, 5 milyondan fazla satış miktarına ulaşmıştı. Geliştirici firma New World Interactive, Insurgency: Sandstorm ile oyuncu deneyimini bir üst basamağa çıkartmayı hedeflediklerini belirtiyor. Yayınlanan PVP oynanış videosunda özellikle grafiklerin önceki oyuna göre, göze daha iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Silah sesleri ve karakter animasyonlarında da yapımcı firma New World Interactive, gelişme kaydetmiş. Yayınlanan oynanış videosunda patlama efektleri de ön plana çıkartılmış.

Insurgency: Sandstorm'u Steam üzerinden ön sipariş veren oyuncular; 9 Ağustos'tan, 13 Ağustos'a kadar sürecek olan Beta 1 sürecine katılma hakkı elde edecekler. Insurgency: Sandstorm'un Eylül 2018'de Pc, PS 4, Xbox One için çıkış yapacağı belirtiliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taktiksel FPS oyunu Insurgency Sandstorm'dan yeni oynanış videosu
İlginizi Çekebilir