Tales of Kenzera: ZAU, PC ve Konsollara Geliyor

Tunay Şahin 6.03.2024 - 22:32
Tales of Kenzera: ZAU, Abubakar Salim yönetimindeki Surgent Studios ve EA tarafından geliştirilen aksiyon oyunu PC ve konsollara geliyor.

Surgent Studios ve Electronic Arts, yan kaydırmalı platform oyunu Tales of Kenzera: ZAU'nun oynanış fragmanını yayınladı. Arad kıtasında geçen ve bir baba ile oğul arasındaki sevgi ve kaybın dönüştürücü gücünü konu alan gerilim dolu bir intikam hikayesi, Metroidvania tarzında bir aksiyon-macera platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tales of Kenzera: ZAU Hikayesi

Tales of Kenzera: ZAU'da, babasını hayata döndürmeye çalışan Zau'nun rolüne bürünüyoruz. Ruhani, çok renkli ve derin 2.5D dünyalarda Ölüm Tanrısı Kalunga ile yol alan genç Nganga Zau, Kenzera'nın çarpıcı ve tehlikeli bölgelerine girerken, ölmüş babası tarafından yazılmış bir Bantu masalını okuyor ve kayıp ataların hayaletleriyle dolu bir dünyada yolculuğa çıkıyor.

Öne Çıkan Oyun Mekanikleri ve Sanatsal Yaklaşım

Oyun, savaşçı şaman olma ve Ay ile Güneş Maskesi Dansı gibi ritmik savaş mekanikleri ile dikkat çekiyor. Düşmanları kristalize etmek için Ay Maskesinin gücünü ve ateşli mızraklar fırlatmak için Güneş Maskesini kullanacağız. Tales of Kenzera: ZAU, Bantu mitlerinden esinlenmiş mistik bir hikayeye sahip. Besteci Nainita Desai'nin büyüleyici müziği eşliğinde, Kivulian Ormanları, Itshokan Ölü Toprakları ve Ikakaramban Yaylaları gibi çeşitli ortamlarda hikayemizi sürdüreceğiz.

23 Nisan'da PC, PlayStation 5, Xbox Series ve Switch platformlarında satışa sunulacak olan Tales of Kenzera: ZAU, sevginin kaybolmadığını ve acıyla başa çıkmanın özel bir tür güç gerektirdiğini vurgulayan içten bir yolculuk sunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales of Kenzera: ZAU, PC ve Konsollara Geliyor
İlginizi Çekebilir