Tales of Symphonia, Steam'de ön siparişe açıldı

Hürcan Köse 28.01.2016 - 10:00
Bir senfoni, binlerce farklı nota
PlayStation 2'nin en sevilen JRPG oyunlarından birisi olan Tales of Symphonia, PlayStation 3 platformuna yüksek çözünürlüklü olarak geldiğinde benim gibi, PS2'de oynama fırsatını bulamayan oyuncular çok sevinmişti.

Geçtiğimiz sene ve bu seneyle beraber genellikle konsollara özel olarak çıkarılan JRPG türündeki oyunlar artık ilgilenen oyuncuların artması sebebiyle Steam'e de gelmeye başladı. Bu furyanın son üyelerinden birisi de Tales of serisi. Zestiria çıkartması ile oldukça beğenilen Tales of serisinin şimdi de yine en beğenilen oyunlarından birisi olan Tales of Symphonia Steam'e geliyor. 31.00 TL'lik fiyat etiketiyle satılacak oyuna eğer Tales of Zestiria'yı ön sipariş ettiyseniz ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz.

Tales of Symphonia, Steam'de ön siparişe açıldı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
LeliAna5
LeliAna5 28.01.2016 16:01
zestiria yı önsipariş edenlere bedava verildi bu oyun ama eğer almadıysanız ve j rpg seviyorsanız kaçırmayın derim. Fiyatı da gayet uygun. Yalnız ufak bi sıkıntı var bunun devam oyunu "dawn of the new world" pc de yok. Dolphin emu ile oynayabilirsiniz pc de devam oyununu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tales of Symphonia, Steam'de ön siparişe açıldı
İlginizi Çekebilir