Tamamen dolu New World sunucularında karakter yaratma seçeneği kaldırılıyor

Murathan Özlü 3.10.2021 - 16:43
New World'ün yayınladığı açıklamada, New World Sunucularının yaşadığı kapasite sorunundan ötürü yeni karakter yaratmanın bir süreliğine kısıtlandığı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerdeki çıkışından itibaren kapasite sorunlarıyla boğuşan New World sunucularında ikinci bir duyuruya kadar yeni karakter yaratmak mümkün olmayacak. Bu yeni karar, kapasitesi tamamen dolmuş olan sunucularda (aslında bu aşamada bütün sunucular) geçerli olacak ve Amazon kapasite sorununa bir çözüm bulana kadar devam edecek.
Amazon, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada New World sunucu problemlerine karşı kısa ve uzun vadeli planlarının hazır olduğunu duyurmuştu.

New World sunucuları an itibariyle tamamen dolu

Amazon, konuya dair açıklamasında bahsi geçen dolu sunucularda hali hazırda yaratılmış olan karakterlerin oynamaya devam edebileceğini belirtti. New World Twitter hesabından yayınlanan açıklama şöyle:

" New World'e duyduğunuz inanılmaz ilginin ardından sunucu sayımızı ve hali hazırdaki sunucularımızın kapasitelerini arttırmak için gece gündüz çalışıyoruz.  Buna ek olarak yeni oyuncuların, tamamen dolu sunucularda karakter yaratmaları ikinci bir duyuruya kadar mümkün olmayacak. Bir sunucunun kapasitesi tamamen dolduğunda sunucunun adı gri renge boyanacak ve  " Oyuncu sayısı aşımını engellemek için karakter yaratma hakkı bu sunucu için geçici olarak devre dışı bırakıldı" uyarısı gelecek."

New World sunucuları

Amazon,  oyunun bütün sunucularının (28 adet) sürekli gözetim altında tutulduğunu belirtti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2021 20:40
Mmo ne demek dostun, arkadaşın ile birlikte oynamak demek bu nasıl bir rezil karardır komedi.. Şimdi bir dostun veya clanının olduğu servera karakter açmanda elinden alındı. Zaten sıra delisi olan oyunda bir berbat karar daha.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2021 17:56
Kriz yonetimi berbat. Koca Amazon'a bak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2021 16:56
Amazon tam güzel bir oyun yapacak dedim, demeden bunda da sunucu problemi çıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tamamen dolu New World sunucularında karakter yaratma seçeneği kaldırılıyor
İlginizi Çekebilir