Taşınabilir Masaüstü: Monster Oyun Bilgisayarı

Merlinin Kazanı 17.08.2015 - 16:55
Masaüstünün yüksek performansını diz üstü bilgisayar ile birleştiren Monster oyun bilgisayarı, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.
Taşınabilir Masaüstü: Monster Oyun Bilgisayarı

Masaüstünün yüksek performansını diz üstü bilgisayar ile birleştiren Monster oyun bilgisayarı, oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. Monster oyun bilgisayarları, canavar gibi bir performans elde etmenizi amaçlıyor.

Oyun bilgisayarı seçmek oldukça zor bir iştir. Bir yanda masaüstü bilgisayarın yüksek özellikleri, diğer yanda diz üstü bilgisayarın kolay taşınması ve pratikliği seçim yapmanızı zorlaştırabilir. Yine de oyun bilgisayarı seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, performansı ve sahip olduğu donanımsal özellikleridir. Özellikle strateji, fps, mmorpg ya da moba türlerinde oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsanız, donanım özellikleriniz yüksek ve ihtiyaçlarınıza cevap verebilir olması oldukça önemlidir.

Masaüstü Oyun Bilgisayarı Sorunsalı

Diyelim ki tercihinizi masaüstü bir oyun bilgisayarından yana yaptınız. Her ne kadar yüksek performansları ile etkili bir oyun bilgisayarı olarak görülse de, masaüstü bilgisayarın ağırlığı ve kapladığı alan en önemli problemleri oluşturmaktadır.

Gerek taşıması gerekse organize etmesi oldukça zor olan masaüstü bilgisayarlar, aynı zamanda birbiri ile uyumlu olmayan parça problemleri yaşamanıza neden olabilmektedir. Birbiri ile bağlantılı çalışamayan parçalar, donanımınızın gücü ne olursa olsun, ihtiyaç duyduğunuz performansı veremeyecek ve oyun zevkinizi bozabilecektir.

Taşınabilir Masaüstü: Monster Oyun Bilgisayarı
Taşınabilir Bir Masaüstü Oyun Bilgisayarı

Öte yandan diz üstü oyun bilgisayarları, gerek sağladığı hareket özgürlüğü gerekse her zaman ulaşılabilir olmaları ile tercih edilmektedir. Kesintisiz aksiyonu, konforu ve portatifliği bir arada sunan gaming laptop modelleri, belirli bir mekana bağlı kalmadan maksimum oyun deneyimi yaşamanızı sağlamaktadır. Özellikle 2015 yılı içerisinde piyasaya çıkan Final Fantasy, Grand Theft Auto, Resident Evil, Batman Arkham Knight gibi uzun soluklu serilerin yeni oyunlarını dahi kolaylıkla çalıştırabilen son nesil diz üstü oyun bilgisayarları, masaüstü bilgisayarların performanslarını aratmayan parçaları ile de dikkat çekmektedir.

Diz üstü bilgisayarların öneminin farkında olarak yalnızca laptop üretimi yapan Monster, birbirinden farklı modelleri ile oyun tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Fokus Bilgisayar bünyesinde sağladığı önemli iş ortaklıkları ile Nvidia, Hitachi, Kingston, Seagate gibi devler ile birlikte çalışan marka, en yeni nesil işlemcileri ve en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını kullanarak üretimlerini yapmaktadır. Tam bir performans canavarı olan modeller, oyundan aldığınız hazzı maksimuma çıkarmayı amaçlamaktadır.

Taşınabilir Masaüstü: Monster Oyun Bilgisayarı

Etkin Soğutma Sistemine Sahip Oyun Bilgisayarı


Monster modellerinin aynı zamanda diz üstü bilgisayarların en önemli problemlerinden olan hızlı ısınmaya da çare buluyor. İkili fan sistemi sayesinde tüm parçaları hızlı ve etkin bir şekilde soğutabilen Monster, en kalabalık meydan savaşlarında ya da aksiyonun en yoğun olduğu sahnelerde dahi takılma yapmadan, yüksek fps ile oyun oynamanızı sağlıyor.

Yerli bir firma olması ile dikkat çeken Monster, aynı zamanda farklı modelleri ile öne çıkıyor. Abra, Semruk, Tulpar modellerine sahip Monster oyun bilgisayarları, isimlerini ise yine Türk mitolojisinden alıyor. Farklı özelliklere sahip modelleri inceleyebileceğiniz gibi ihtiyacınıza göre de şekillendirebileceğiniz modeller, en uygun oyun bilgisayarı modelini elde etmenizi amaçlıyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taşınabilir Masaüstü: Monster Oyun Bilgisayarı
İlginizi Çekebilir