Tatil döneminin en çok satan oyunu hangisi olur?

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Tatil döneminin en çok satan oyunu hangisi olur?
Her yıl olduğu gibi bu yıl da (özellikle Kasım ayı) beklenen önemli yapımlar piyasaya sürülecek. Modern Warfare 2, Assassin's Creed II ve Left 4 Dead 2 gibi yapımlar, yılın en çok beklenen oyunlarından sadece bazıları. Associated Content sitesi, "2009 yılının tatil döneminde" en çok satabilecek oyunları listelemiş.

Assassin's Creed II (PC, Playstation 3 ve Xbox 360)

İlk oyun gibi yine Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen yapım, büyük merakla bekleniyor. Yeni macerada Ezio isimli karakteri yöneteceğiz ve ilk oyunda yer alan görev tiplerine nazaran yeni oyunda çok daha çeşitli görevlerle karşılaşacağız. Geliştirilen grafikler ve animasyonlar da cabası. İlk oyunun 8 milyon sattığını düşünürsek, yeni oyunun da büyük başarı elde etmesi hiç de zor değil.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC, Playstation 3 ve Xbox 360)

Modern Warfare 2, ilk Modern Warfare oyununda işlenen hikâyenin birkaç yıl sonrasında başlıyor ve Zakhaev'in yarım kalan çalışmaları devam ettirilerek dünyada büyük bir kaos oluşturulmak isteniyor. Biz de ekibe yeni katılmış bir acemi olarak, ilk oyundaki Soap'ın da yardımıyla operasyonlara çıkacağız. Önceki oyundaki aynı grafik motoruyla geliştirilen MW2, yüksek sistem derdini yine ortadan kaldırıyor. Modern Warfare'in 12 milyondan fazla sattığını da ekleyelim.

Halo 3: ODST (Xbox 360)

Bungie ve Microsoft'un milyonlar satan FPS serisi, ODST isimli eklentiyle devam edecek. Microsoft'tan ayrılmasına rağmen Bungie tarafından geliştirilen eklenti paketi, X360 kullanıcılarına yine doyumsuz saatler yaşatmayı vadediyor. En çok satan oyun olması belki zor, ama eklenti paketi olarak yeni bir Live rekoru gelebilir.

Left 4 Dead 2 (PC ve Xbox 360)

Valve, E3'te sürpriz bir açıklama yaparak Left 4 Dead 2'yi geliştirdiğini duyurmuştu. Bu kez gece değil, gün ışığında geçen bölümlerde, kana susamış zombilerle savaşacağız. Karakterlerimiz de yeni. Yeni oyunda 4 farklı karakter yer alıyor ve kızartma tavası, beyzbol sopası gibi alternatif silahlarımız olacak. İlk oyundaki gibi yine Source motoruyla geliştirilen Left 4 Dead 2, bu kez de PS3'ü es geçiyor.

New Super Mario Bros. Wii (Nintendo Wii)

Yine yeni yeniden bir Mario oyunu daha. Tabii ki sonuncu olmayacak, ama büyük ihtimalle kötü bir oyun da olmayacak. Her Mario oyunu gibi bunun da çok yüksek satış rakamları elde etmesi büyük bir ihtimal. Zira Nintendo kullanıcıları için demirbaş oyunlardan bir tanesi, hatta en önemlisi Mario'dur. Eğer öyle olmasaydı, tüm zamanların en çok satan oyun serisi de Mario olmazdı herhalde.

Kaynak: www.associatedcontent.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 06:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tatil döneminin en çok satan oyunu hangisi olur?
İlginizi Çekebilir