TDU: Unlimited 2'den hayat belirtileri

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
TDU: Unlimited 2'den hayat belirtileri


irçok yarış oyunu hayranı Test Drive Unlimited’in ikinci oyununu beklerken, yapımcı cephesi suskunluğunu koruyor. Bu ayın başında gerçekleşen E3 fuarında da Eden Games’in projesi hakkında herhangi yeni bir bilgi gelmedi.

Fakat bu arada Test Drive Unlimited 2’ye dair yapım üzerinde hararetle çalışıldığını gösteren hayat belirtileri boy gösterdi.

Eden Games resmi web sitesinde Garden ismini verdikleri yeni bir motor üzerinde çalıştıklarını duyurdu. İlk oyunda çalışan Krypsalide’ın yanısıra Gamr7’den de yardım alınıyor. Gamr7, “urban pad” denen, büyük ve gerçekçi görünen şehirleri “hızlı ve kolayca” oluşturabilen ve bunları devasa online oyunlara entegre edebilen bir alet çantası sunuyor. Daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu seyredebilirsiniz.

Ayrıca Eden Games’in iş aranıyor kısmı da ümit vaadediyor. Geliştiriciler bir yandan yardımcı ararken, çalışanların LinkedIn’deki girdileri, yapımın ilk çalışmalarının 2004 yılında başladığını gösteriyor. Son olarak 2008 eylülünde ekibe katılan bir programcı, ekibin kalanıyla Test Drive Unlimited 2 üzerinde çalışmaya devam ediyor.

İkinci oyuna dair somut bilgi ve resimli malzemeler henüz gelmemiş olsa da bu küçük haberle biraz yetinmek gerekecek.



KAYNAK
TDU: Unlimited 2'den hayat belirtileri
gameswelt.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
TDU: Unlimited 2'den hayat belirtileri
İlginizi Çekebilir