Team Bondi'ye güven neredeyse sıfır

Hakan Bozdemir 18.04.2013 - 11:52
Whore of the Orient'i kim dağıtmak ister?
L.A. Noire faciasından sonra başı bir türlü dertten kurtulmayan Team Bondi'nin yeni firması Kennedy Miller Mitchell'ın da yapımcı firmaya çok faydası dokunmamış belli ki.

Geçtiğimiz aylarda Whore of the Orient adında bir oyun hazırladığını belirten stüdyonun ne yazık ki makus talihi değişmiyor.

Birçok isimsiz kaynaktan gelen haberlere göre her ne kadar firma resmi olarak kapanmamış olsa da geliştirici ekip kapı önüne koyulmuş. Elbette bu da oyunun yarıda kalmasına sebep olmuş.

Team Bondi'ye güven neredeyse sıfır
Zaten resmi olarak hiçbir şekilde dağıtıcı da bulamayan Whore of the Orient'in kaderinin ne olacağı belirsiz.

Her ne kadar çalışanlar işten çıkartılmış olsa da bu projenin iptal edildiği anlamına gelmez sadece rafa kaldırıldığını gösterir. Nitekim şu an için finansal bir destek bulamasa da Bondi yeni oyunu için bir dağıtımcı bulduğunda çalışanları geri çağırıp kaldığı yerden devam edebilir.

Kennedy Miller Mitchell'dan  Doug Mitchell firmanın Whore of the Orient'ten vaz geçmediğini belirtiyor.

"Whore of the Orient eşsiz ve inanılmaz hikayeye sahip bir oyun. Bizler de bu oyuna bir yatırımcı bulmak için ısrarla çalışıyoruz."

Elbette herkesin aklında L.A. Noire sonrası yaşanan tatsız süreç olduğu için şu anda Team Bondi'ye bu güven neredeyse sıfır, bu da Whore of the Orient'in gelişini epey zora sokuyor. Bakalım umarız işler düzelir ve biz de bu oyuna yakın zamanda kavuşuruz.
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Team Bondi'ye güven neredeyse sıfır
İlginizi Çekebilir