Team Fortress, 15. yılını kutluyor

Mahmut Saral 25.08.2011 - 14:01
TF'ın macerası yıllar evvel Quake ile başlamıştı
Şu an büyük beğeniyle oynanan Team Fortress serisinin ilk üyesiyle, daha doğrusu mod haliyle, tam 15 yıl önce karşılaşmıştık. Robin Walker ve John Cook gibi isimler tarafından tasarlanan mod, dönemin popüler oyunu Quake 1 üzerinden çalışıyordu ve takım tabanlı multiplayer üzerine odaklıydı. Oyunda: Scout, Soldier, Sniper, Demolition Man ve Medic gibi sınıflar bulunuyor, sonrasında da bunları Heavy Weapons Guy, Pyro, Engineer ve Spy gibi sınıflar, sonraki sürümlerde takip ediyordu.

Team Fortress, 15. yılını kutluyor
Bu orijinal mod, hala indirilebilir durumda. İndirmek isterseniz tıklayın. Tabii çalıştırmak için Quake 1'e sahip olmanız gerekiyor. Bu modun ardından, GoldSrc engine ile de Half-Life için 99 yılında Team Fortress Classic hazırlanmıştı. Her ne kadar Team Fortress 2'nin duyurusu bir süre sonra gelse de, bu oyunla da ancak The Orange Box'un piyasaya sürülmesiyle karşılaşabilmiştik.

Valve, 15. yıl münasebetiyle, Team Fortress 2 içindeki birçok item'ı ücretsiz olarak oyuncuların kullanabilmesine izin veriyor. Bir de size video. Evet, 15 yıl evvel Quake 1 için yapılan Team Fortress'ın tanıtım videosu. İnsan, nereden nereye diyor. İyi seyirler.

Team Fortress 2.5 Intro - Mod DB


Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 05:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Team Fortress, 15. yılını kutluyor
İlginizi Çekebilir