Firmanın paylaştığı yeni görsel yeni bir oyunu işaret ediyor olabilir

Ersin Kılıç 2.01.2018 - 15:35
Yeni oyun için bir görsel ortaya çıktı!

Last Guardian ile bizlere yine masalsı bir hikaye anlatmayı başaran genDesign ya da bilinen adı ile Team ICO, oyun dünyasının da en naif firmalarından birisi olarak gösteriliyor. Daha önce ICO, Shadow of the Colossus gibi oyunlara da imza atan ekip yeni bir proje üzerinde çalışıyor olabilir.

Team ICO ekibinden yeni bir oyun geliyor!

Firmanın resmi sitesi olan https://gendesign.co.jp/ adresinden yeni yıl için bir mesaj paylaşıldı. Herkese mutlu yıllar mesajı ile birlikte 2018'in mutlu ve verimli bir yıl olması dilenmiş. Bu mesajın altında yer alan ve siteye girmenizi sağlayan "Enter" butonunu aşağıya doğru kaydırdığınızda ise aşağıda gizemli bir görsel yer alıyor.

Bir ışık hüzmesinin aşağı doğru süzüldüğü bu görselde öncelikle kuş çizimleri görüyoruz. En aşağıda ise bir platform üzerine uzanmış ve firmanın karakter tasarımlarından aşina olduğumuz yine narin bir kız karakter, merdivenlerin hemen aşağısında ise devasa olduğu her halinden belli olan bir yaratığın eli gözüküyor. Açıkçası kız karakteri diğer karakterlere benzetebilsek bile bu yaratık elini ben oyunlardan çıkaramadım.

Firmanın yeni oyununa ait olabileceği söylenen bu görsele baktığımızda yine benzer bir formül uygulanacağa benziyor. Ico ve Yorda, Wander ve Agro, ufak bir çocuk ve Trico benzeri bir bağı bu yeni oyunda da kız karakter ve bu yaratık arasında görebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Team ICO ekibi yeni bir oyun mu geliştiriyor?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 20:52
Merlin ekibi fumito ueda ile bir röportaj yapsanız müthiş olur bu adam oyun dünyasının dahisi...guilermo del toro bile böyle düşünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Team ICO ekibi yeni bir oyun mu geliştiriyor?
İlginizi Çekebilir