Team ICO gizemli bir görsel daha paylaştı

Ersin Kılıç 4.01.2021 - 13:49
ICO, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian gibi önemli projelere imza atan Gen Design ya da bilinen adı ile Team ICO, anlaşılan yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

Son olarak The Last Guardian ile atmosfer, hikaye ve sunum anlamında bizlere yine masalsı bir hikaye anlatmayı başaran genDesign ya da daha çok bilinen adı ile Team ICO, anlaşılan yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Oyun dünyasının da en farklı projelerine imza atan firmalarından biri olan ve daha önce ICO, Shadow of the Colossus gibi oyunlara da imza atan ekip gizemli bir görsel daha paylaştı.

Gen Design yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Firmanın resmi sitesi olan https://gendesign.co.jp/ adresinden yeni yıl için bir mesaj paylaşıldı. Herkesin iyi bir yıl geçirmesinin dilendiği bu mesaj ile birlikte bir görsel de paylaşılmış. Bu mesajın üst kısmında yer alan görsele baktığımızda 2021 tarihi içerisinde her rakam için farklı bir görsel kullanıldığını görüyoruz. ICO, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian görsellerine yer verilen bu görselde en sonda ise daha önce görmediğimiz bir görüntüye yer verilmiş. Grafik tarzı olarak firmanın diğer oyunlarına benzeyen bu görselde gizemli bir karakteri bir yere dokunurken görüyoruz. Görsel kesik olduğu için bu dokunulan yerin bir yıkıntı mı yoksa bir canlı mı olduğu ise pek belli olmuyor.

Firma aslında 2018 yılına girdiğimizde de benzer bir yönteme başvurmuştu. Yeni yıl mesajı ile birlikte bir ışık hüzmesinin aşağı doğru süzüldüğü bir görsel ve kuş çizimleri görmüştük. En aşağıda ise bir platform üzerine uzanmış bir karakter, merdivenlerin hemen aşağısında ise devasa olduğu her halinden belli olan bir yaratığın eli gözüküyordu. Bu görsel sonrasında da firmadan herhangi bir duyuru gelmemişti. İki görsel arasında bir bağlantı var mı ya da bu görseller yeni bir oyuna mı ait henüz bilinmiyor.

Team ICO gizemli bir görsel daha paylaştı

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2021 17:55
Çok enteresan bir firma bu firma...yıllar önce İCO yu görünce nasıl mümkün bunları bu alette yapmak diye düşünmüştüm.Keşke günümüzde geçen bir oyun yapsalar...Bana bu fantastik hikayelerden gına geldi.Bu firmaların fantastik oyun sevdası sanırım fantastik kafalı oyun severlerden kaynaklanıyor.
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2021 13:57
yıllar önce IKO'yu çok da görmemişsin de bi tarafından uydurmuşsun anlaşılan, oyun bunları bu alette nasıl yapmışlar duygusu yaşatacak kadar çağının ötesinde değil, sadece atmosferiyle buram buram yalnızlık hissi vermesiyle ünlü.
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2021 19:54
Haklısın keşke her şey PUBG olsa...
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2021 18:46
Dimi ya FPS yapsalar,bide battle royal çakıp 2 3 ayda bir DLC yayınlasalar tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Team ICO gizemli bir görsel daha paylaştı
İlginizi Çekebilir