Team ICO'nun yeni oyunu TGS'de gösterilebilir

Ersin Kılıç 9.09.2022 - 15:14
ICO, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian gibi önemli projelere imza atan Team ICO'nun yeni oyunu TGS 2022 fuarında gösterilebilir.

GenDesign ya da bilinen ismi ile Team ICO, oyun sektörünün en özel firmalarından birisi. Son olarak The Last Guardian oyununa imza atan ekip daha önce ICO ve Shadow of the Colossus gibi özel yapımlarla da karşımıza çıkmıştı. Oyunlarında atmosfer, hikaye ve sunum anlamında masalsı bir hikaye anlatmayı başaran ekibin uzun süredir yeni bir oyun üzerinde çalıştığı biliniyor. Gelen haberler ise bu oyunun TGA 2022 fuarında gösterilebileceği yönünde.  

Gen Design yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Daha önce bu oyuna dair bazı görsellerin paylaşıldığını görmüştük. Resmi olarak duyurulmasa da firmanın resmi sitesi olan https://gendesign.co.jp/ adresinden iki farklı görsel yayınlanmıştı. Hatta 2021 yılı kutlamasında mesajın üst kısmında yer alan görselde 2021 tarihi içerisinde her rakam için farklı bir görsel kullanıldığını görmüştük.

ICO, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian görsellerine yer verilen bu görselde en sonda ise daha önce görmediğimiz bir görüntüye yer verilmişti. İşte bu gizemli görselin yeni projeye ait olduğu tahmin ediliyor.

Team ICO'nun yeni oyunu TGS'de gösterilebilir

İşte pandeminin de etkisi ile bu duyuruya bir türlü imza atamayan firmanın uzun süren sessizliğini TGS fuarında bozabileceği iddia edildi. Stüdyonun başındaki isim olan ve tüm bu yaratıcı projelere liderlik eden Fumito Ueda, daha önce katıldığı bir söyleşide 2022 yılı için bazı planları olduğunu ve yeni oyunlarını bu yıl içerisinde göstermek istediklerini dile getirmişti.

Yeni iddialar ise oyunun TGS 2022 fuarına yetişmese de VGA 2022 töreninde gözükebileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Tabi oyunun yine Sony konsollarına özel olma ihtimali oldukça yüksek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 23:39
Shadow of the colosus çok iyiydi. Gerisi hikaye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 21:21
Lütfen araştırma yaparken daha dikkatli olun. Oyun, PS özel olmayacak. Oyunu, Epic Games finanse ediyor ve pc tarafında Epic Games Store özel olacakken, konsol tarafı ile ilgili bi bilgi yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Team ICO'nun yeni oyunu TGS'de gösterilebilir
İlginizi Çekebilir