Teamfight Tactics Avrupa Finalleri’nde 4 Türk oyuncu yer alıyor

Ersin Kılıç 11.03.2021 - 10:47
Teamfight Tactics (TFT) Yollar Dünya Şampiyonası için düzenlenecek Avrupa elemelerinde 4 Türk oyuncu da yer alarak bayrağımızı dalgalandıracak.

Riot Gams'in en çok oynanan yapımlarından Teamfight Tactics (TFT) için Dünya Şampiyonası öncesinde bölgesel elemeler başlıyor. Teamfight Tactics Yollar Şampiyonası Avrupa finallerinde dört Türk oyuncunun yer alacağı ve ülkemizi temsil edeceği belirtildi. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve tarihler şu şekilde;

TFT Avrupa elemelerinde 4 Türk oyuncu var

Teamfight Tactics (TFT) Yollar Dünya Şampiyonası için Avrupa temsilcileri bu hafta sonu belli olacak. 13-14 Mart'ta iki aşamada mücadele edecek 16 oyuncunun arasında 4 Türk oyuncu da yer alarak bayrağımızı dalgalandıracak.

Yeni TFT Dünya Şampiyonası sisteminde, Türk oyuncular da artık Avrupa Elemeleri'ne katılabiliyor. Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa'dan toplam 64 oyuncunun final aşamasına katılmak için kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, 4 Türk oyuncu adını son 16’ya yazdırmayı başardı. 13-14 Mart'ta devam edecek Avrupa Finalleri sonunda ise sadece 6 oyuncu Nisan ayındaki dünya finalleri yolculuğuna devam edebilecek. Bayrağımızı Avrupa’da dalgalandırarak Dünya Finalleri yolunda ülkemizi temsil edecek 4 oyuncunun isimleri şu şekilde: “Ginggg, çölbeyi, anniecondaTFT ve Cynarr.” 

Final heyecanı, 14 Mart Pazar günü saat 15:30’da Nyu ve Holythoth'un anlatımıyla Nyugamingtv adresinde yaşanacak. TFT ile ilgili tüm detaylar için teamfighttactics.leagueoflegends.com/tr-tr/ adresini ziyaret edebilir ve Teamfight Tactics sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamfight Tactics Avrupa Finalleri’nde 4 Türk oyuncu yer alıyor
İlginizi Çekebilir