Teamfight Tactics Mobil sürümü oynadık!

Ersin Kılıç 18.03.2020 - 13:03
Geçtiğimiz yıl PC için çıkan Teamfight Tactics en sonunda mobil platformlara da geliyor. Biz de bu videomuzda oyunun mobil sürümüne yakından bakıyoruz.

Teamfight Tactics Mobil sürümü ile karşımızda. Bildiğiniz gibi Riot Games geçtiğimiz yıl önce beta, daha sonra ile tam sürümü ile TFT oyunu ile karşımıza çıkmıştı. hemen akabinde ise firmanın yeni oyunları ile birlikte TFT Mobil sürümünün geleceğini de öğrenmiştik. işte çıkışına çok kısa bir süre kala özel beta ile TFT Mobil sürümüne yakından bakma şansına eriştik.

Teamfight Tactics Mobil sürümüne göz atıyoruz!

Üç, dört gündür Riot Games tarafından verilen bir beta hesabı ile TFT Mobil sürümünü deniyorum. beta aşamasında ve sonrasında uzun bir süre TFT modunu oynamış biri olarak öncelikle söylemem gereken birşey var; TFT oyunu mobil platforma gerçekten de güzel bir şekilde yedirilmiş. hem kompozisyon ekranı hem de Draft dediğimiz kısım mobil platforma kullanımı kolay bir şekilde aktarılmış. Arena dizilimi, karakter seçimi gibi kısımları mobil sürümde de çok rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Dokunmatik ekranın getirmiş olduğu kolaylık ile tüm bu dinamiklere bakmak ve oyunu oynamak gerçekten de çok kolay olmuş. Tabi PC sürümünde olduğu gibi şampiyon kapışma kısmında panik olma durumunuz yine var. Ekran da ufak olunca yanlış şampiyonu da seçebiliyorsunuz.

Teamfight Tactics Mobil sürümü oynadık!

TFT Mobil sürümün en büyük avantajlarından birisi Cross platform desteğine sahip olması. Yani PC kullanıcıları mobil sürümdeki kullanıcılar ile karşı karşıya gelebiliyor. örneğin ben iPhone 11 ile oyunun iOS versiyonunu test ettim. Bu test aşamasında her ne kadar Android kullanıcıları ile karşı karşıya gelsem de oyunun tam sürümünde cross play desteği tüm platformları kapsayacak. Ayrıca Riot games üyeliğiniz ile hem mobil hem de PC üzerinden oyununuzu oynayabileceksiniz. 

Yeni setler ile birlikte Galaksi temasına kavuşan oyundaki kompozisyonlara ve şampiyonlara oyunun resmi sitesinden göz atabilir ve ona göre taktiklerinizi geliştirebilirsiniz. Son olarak oyunu mobil sürümde oynayacaksanız ya da daha önce hiç oynamadıysanız bile eğitim kısmına kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyorum. Bu kısım hem yeni başlayacaklara, hem de mobil sürümün kullanımına güzel bir örnek oluşturuyor. Görsel anlamda da PC sürümünü aratmayan TFT Mobil ile ilgili hazırladığımız videoya göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 05:48
Ben sürekli Blocky Flight oynuyorum. Bayağı sarıyor ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2020 18:12
ipad için niye çıkmadı yarım ekran gösteriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamfight Tactics Mobil sürümü oynadık!
İlginizi Çekebilir