Teamwars, Ödüllü Twitch Turnuvası serisini başlattı

Basın Bülteni 19.11.2022 - 13:36
Teamwars, Türkiye’deki takım sayısını arttırıp, oyuncuları bir sıralamaya dâhil edebilmek ve ekosistemi güçlü tutabilmek için, ödüllü CS:GO turnuvalar serisine başladı.

İlk seri olan Counter Strike: Global Offensive “Topluluk Turnuvası Seri 1”, 16 takımlık kontenjan ile tamamlanırken, takımların yoğun ilgisinden dolayı kontenjan güncellendi. Full sürüm olarak piyasaya çıkışını yapan Teamwars ilk turnuvadan 400’den fazla oyuncu kazanarak, toplam oyuncu sayısını 1200’ün üzerine çıkarttı.

Ödüllü Twitch Turnuvası serisine Twitch Yayıncıları da ekleniyor

Teamwars, ayrı ayrı ödül havuzlarına sahip CS:GO turnuva serilerini başlattı. Bu serinin ilk turnuvası olan Topluluk Turnuvası Seri 1(16 Kasım 2022) başarı ile tamamllanıp kazanan takım 16-7 skorla PeaceOfHeroes takımı oldu, ikinci topluluk turnuvası olan Topluluk Turnuvası Seri 2 23 Kasım’da başlayacak ve bu arada TeamWars ekibi takımların skorlarını yükseltebilmesi ve kullanıcıların yeni takımlar bulabilmesi için Twitch yayıncıları ile turnuvalar düzenlemeye başlamış gözüküyor.

Ödüllü Twitch Turnuvası serisine Twitch Yayıncıları da ekleniyor

Twitch yayıncısı Yeldavc1 ile gerçekleştirilecek ilk turnuva için 16 takım olucak şekilde kayıtlar başlamış durumda. Yeni yayıncı turnuva serisinin ilki olan Yeldavc1 CS:GO Turnuvası için son kayıt tarihi de 20 Kasım saat 20:00 olarak duyuruldu. Turnuvalara katılmak için hemen takımınızı oluşturabilir ve kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Daha Büyük Ödüllü Turnuvalar Yakında!

CS:GO turnuva serilerinin devam edeceğini açıklayan Teamwars, daha önce Türkiye’de eşi benzeri olmayan, büyük ödüllü turnuvalar düzenlemeyi planlıyor fakat bu turnuvalara katılabilmek için platform üzerinde minimum takım seviyesi şartını bulunduruyor. Bu turnuvalara katılabilmek için hemen kayıt olarak ve takımınızın seviyesini yükselterek başlayabilirsiniz.

Site Kayıt Linki: https://app.teamwars.pro

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2022 16:26
ilk seriye katıldık ama bunu kaçırdık ser 3 te görüşmek üzere artık, kendileriyle de konuştum baya sponsorluk ve büyük bağlantılar varmış, kendileri bizzat düzenliyolar, tp kasma zamanı, ama bireysel görevler gelirsede iyi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamwars, Ödüllü Twitch Turnuvası serisini başlattı
İlginizi Çekebilir