Teamwars: Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu yayında

Merlinin Kazanı 17.11.2022 - 19:08
Türkiye e-spor sektöründe oyuncular ve takımlar için yeni girişimler doğuyor.

Ülkemizde gelişen e-spor & gaming sektöründe online turnuvalar gerçekleştirerek, turnuva ve oyuncu istatistiklerini kendi sisteminde depolayan, uzun zamandır eksikliği hissedilen yeni bir platform Teamwars, başlayacak olan Counter Strike: Global Offensive ve Valorant turnuvaları ile oyuncularını bekliyor.

Teamwars Platformu Nedir ve Ne İşe Yarar?

Teamwars, oyuncuların tek bir alandan online Counter Strike: Global Offensive ve Valorant turnuvalarına katılıp oynamış olduğu maçların verilerini otomatik olarak profillerine kaydeden, analizler oluşturan ve turnuva organizasyonları için oyunculara turnuvalarını duyurmaları için olanak sağlayan tamamen otomatikleştirilmiş bir alt yapı hizmeti sağlayan yeni bir e-spor ve turnuva platformudur. Ayrıca önemli haberleri paylaşmaları için akış oluşturmalarını ve oyuncular ile etkileşime geçmelerini sağlayacak olan platform, içerisinde oyuncuların kariyerleri için bir özgeçmiş oluşturarak, profesyonel e-spor takımı yaratmasını veya yeni bir oyuncu arayışı içerisinde olan takımlar için geliştirilmiş filtre seçeneği ile ihtiyaç duyulan oyuncuları keşfetme imkânı da sağlamaktadır.

Teamwars Platformu Nedir ve Ne İşe Yarar?

Platformda aynı zamanda organizatörlere alt yapı sağlayacak, markalar, firmalar, topluluklar, ajanslar, belediyeler ve yayıncılara ait özel bir alan yaratarak etkileşimlerini takip ettiği ve oyuncularıyla paylaşabilmelerini sağladığı bir sistem de bulunmaktadır.

Platformun Amacı Nedir?

Teamwars platformu ve sisteminin asıl amacı, ülkemizdeki oyuncuların profesyonel yolda ilerleyebilmelerine ve yeteneklerini gösterebilmelerine imkân sağlamaktır. Sistem içindeki kayıtlı veriler sayesinde takım oluşturmak isteyenlerin, aradığı becerilere sahip oyuncuları daha kolay bulabilmelerini sağlamak asıl amaçlarının önünde geliyor. Ayrıca platformun içindeki sistem, e-spor sektöründe olan veya e-spor sektörüne girmek isteyen firma ve diğer kuruluşlar için tam otomasyonlu turnuva alt yapısı hazırlayarak hizmet verebiliyor.

Teamwars’a kayıt olarak, platform üzerinden kendi yeteneklerini gösterip, bir takım oluştur veya bir takıma katılarak profesyonel e-spor yolunda kariyerine başlayabilirsin:

Site Kayıt Linki: https://app.teamwars.pro

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2022 16:25
1 ay sonra turnuvalarına katılıcam bin tl ödül var dc ve instagramdan destek hatlarıyla konuştum. takım arkadaşı eksik ödülü kendileri verip paylaştırıyolarmış. takımımıza katılmak isteyenler için teamwars un dc sunucunda yazdık gelebilirler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2022 03:10
Bunun benzeri yüz tane site var. Kullanmak için bir sebep göremedim. Kendi turnuvanı oluşturuyorsun işte amaç basit. Haberde sanki adamlar turnuvaları düzenliyor gibi anlamıştım.
MK Okuru
MK Okuru 23.11.2022 16:19
kendileri düzenliyor turnuvaları, ödüllü turnuvalar filan. geçen yayıncılarla topluluklarla ortak da yaptılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2022 17:03
Boş iş gibi geldi ama neyse hayırlı olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2022 01:36
İlk turnuva bitti eğlenceli geçmiş, takımı tamamlayıp ikinciye katılıcağız umarım. Türkiyede e-spora destek vermemiz lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamwars: Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu yayında
İlginizi Çekebilir