Tekken 6 ve SoulCalibur: Broken Destiny, PlayStation Plus Premium kataloğuna geliyor olabilir

Taylan Bal 17.08.2023 - 10:54
PlayStation Plus Premium'un en üst düzey aboneleri için, PSP üzerinde önceden mevcut olan iki klasik dövüş oyunu olan Tekken 6 ve SoulCalibur: Broken Destiny'nin yakında PS Plus'a geleceği söylentiler arasında yer alıyor.

Sony'nin oyun abonelik hizmetinin en yüksek ve en pahalı seviyesi, oyunculara Ubisoft+ klasikleri ve orijinal PlayStation, PS2, PS3 ve PSP konsolları için yayınlanan ürünlere erişim sağlıyor. Her ay, PlayStation Plus Extra ve Premium seviyeleri yeni oyunlar ekliyor.

Tekken 6, PlayStation Plus Premium kataloğuna geliyor olabilir

Klasik PlayStation ürünlerine erişim, PS Plus Premium'a abone olmanın avantajlarından biridir. Çünkü birçok PS1, PS2 ve PSP oyununun fiziksel kopyalarını bulmak zordur ve nadirlikleri zamanla artar. Ek olarak birçok insan, bir kopya bulsalar bile oyunları oynamak için gereken konsollara artık sahip değil. PlayStation Plus ve Xbox Game Pass gibi abonelik hizmetleri sayesinde, oyuncular yeni bir oyun seçme zamanı geldiğinde seçenekler konusunda artık sıkıntı yaşamıyorlar.

Tekken 6, PlayStation Plus Premium kataloğuna geliyor olabilir

Söylentiler iki yeni dövüş oyununun verileceğini gösteriyor

Eğer söylentiler doğruysa, PS Plus Premium üyeleri yakında iki yeni dövüş oyununu edinebilir gibi görünüyor. Gematsu tarafından fark edilen üzere, Tayvan Dijital Oyun Değerlendirme Komitesi yakın zamanda Tekken 6 ve SoulCalibur: Broken Destiny'yi PS4 ve PS5 için değerlendirdi. Bu yeni değerlendirmelerin, bu iki retro oyunun gelecekte PlayStation Plus Klasikler kataloğuna ekleneceğini gösterdiği varsayılıyor.

Kullanıcılar, SoulCalibur: Broken Destiny konusunda özellikle heyecanlı olabilirler. Çünkü oyun ilk olarak 2009'da PlayStation Portable için özel olarak yayınlandı. Oyun, God of War'un Kratos'undan gelen bir cameo görünümüne sahipti ve ayrıca SoulCalibur 4'teki düzenli karakterlere sahipti. Geliştiricinin belirttiği hedeflerden biri, seriyi yeni başlayanlara tanıtmaktı. 

Tekken 6 da 2009 yılında PSP için çıktı, ancak PS3 ve Xbox 360 için de piyasaya sürüldü. Oyun, eleştirmenlerden ve oyunculardan genel olarak yüksek puanlar aldı ve birkaç ödüle aday gösterildi. Ancak aynı yıl konsollarda çıkan Street Fighter 4 ile rekabet ediyordu.

Tekken 6 ve SoulCalibur: Broken Destiny'nin fiziksel sürümleri hala uygun bir fiyata bulunabilirken, onları doğrudan bir PS4 veya PS5'e aktarmak için sunulan kolaylık bir hayli önemli. Bu iki oyunun PS Plus'a gelme söylentilerinin doğruluk payı taşıdığını düşünüyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2023 12:49
Tekken tag gelse direkt alacağım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2023 22:57
Ps1 oyunlarından:Tekken3,Apocalyps,medal of honor serisi,asterix,kula world,Colin mc ralliy2 gelmeli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 11:24
ps nin klasik kataloğu çok zayıf daha iyi oyunlar gelmesi lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 6, PlayStation Plus Premium kataloğuna geliyor
İlginizi Çekebilir