Tekken 7, yeni ve ücretsiz güncellemesini 31 Mayıs'ta alacak

Hürkan Çalışkan 24.05.2018 - 16:02
Oyun ilk yıl dönümünü kutluyor.

Bandai Namco Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 7 için 31 Mayıs’ta ücretsiz bir güncelleme geliyor.

Güncelleme yeni karakter özelleştirme ögeleri içerecek

Bandai Namco Games, oyunun birinci yıl dönümünü kutlamak amacıyla Tekken 7 için ücretsiz güncelleme ile yeni kıyafetler ekleyeceğini açıkladı. Ayrıca güncelleme ile yeni karakter özelleştirme ögeleri de oyuna dahil edilecek. Güncelleme Story Mode Kostüm Seti, Aura Seti, Kadın Saç Seti, Yeni Japonya Pro Güreş Seti, Kuma ve Panda Seti ve Metalik Öge Seti olarak altı kategoriye ayrılacak. Aynı zamanda oyunun esas karakterlerinden Kazuya Mishima da paketin bir parçası olarak şeytan kıyafeti alıyor.

Bildiğiniz gibi dövüş oyunları arasında önemli bir yeri olan Tekken serisinin son halkası Tekken 7, 2 Haziran 2017 tarihinde PS4, Xbox One ve yıllar sonra PC için piyasada yerini almıştı. Çıkışından günümüze kadar geçen zaman diliminde ek paketler ile oyuna desteğini sürdüren geliştirici, daha önce Fatal Fury’den Geese Howard ve Final Fantasy XV oyunundan Noctis gibi konuk oyuncuları ek paketler ile bünyesine dahil etmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 7 için yeni bir ücretsiz güncelleme 31 Mayıs'ta geliyor
İlginizi Çekebilir