Tekken 8, Lili oynanış fragmanı

Tunay Şahin 24.04.2023 - 13:02
Bandai Namco, Lili'yi iş başında gösteren Tekken 8 için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Sevilen dövüş oyunlarından Tekken 8'in dövüşçülerinden Lili oynanış videosu yayınlandı, İlk olarak Tekken 5: Dark Resurrection'da tanıtılan iki karakterden biri olan Lili'nin hikayesi de oldukça ilginç.

Tekken 8 karakteri Lili için oynanış videosu yayınlandı

Bandai Namco'nun yaklaşmakta olan Tekken 8 dövüş oyunu hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Firma bu heyecanımızı biraz da olsa yatıştırabilmek için yeni bir video yayınladı. Aşağıda izleyebilirsiniz.

Tam adı ile Emilie 'Lili' De Rochefort, zengin bir Monegasque petrol patronunun tek kızıdır. Ayrıcalıklı geçmişi göz önüne alındığında, Lili şımartılmış bir şekilde yetiştirilmiştir. King of Iron Fist Tournament 5'ten dört yıl önce kaçırılan Lili, fidye için alıkonulmuş, tutsaklığı sırasında da kendisini kurtarmak için dövüşme zorunda kalmıştır.

Bu yeteneği onda dövüş sporlarına karşı ilgisini tetiklemiş, serbest bırakıldıktan sonra da dövüşmeye devam etmiştir. Babası onun bu ilgisini onaylamasa da, Lili çeşitli bahaneler ile turnuvalara katılmaktan kaçınmamıştır.

Tekken 8, Lili oynanış fragmanı

San Francisco'da mağlup ettiği bir rakibinden King of Iron Fist Tournament 5'e davet aldığında, turnuvanın ev sahibinin babasının işinde sorun yaratan bir holding olan Mishima Zaibatsu olduğunu fark etmiş ve babasının sıkıntılarına bir son verme umuduyla turnuvaya katılmıştır.

Dövüş kariyeri bu şekilde başlayan Lili, küstah kişiliği ile karşısındakini psikolojik olarak da ezmektedir.

Bu türdeki oyunlara ilgiliyseniz "En iyi dövüş oyunları" içeriğimize göz atmanızı da tavsiye ederiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2023 19:31
Biri bana bunun Tekken 7 den tek bir farkını söyleyebilir mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2023 16:10
Tekken 7 grafiklerinin üzerine pek de bir şey koyamıyor malesef. Karakterler de aynı karakterler. Dövüş oyunları hariç teknoloji çok iyileşti ama bunlar hala ufacık stage'de 2 karakteri daha gerçekçi yapamadılar. Üzücü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 8, Lili oynanış fragmanı
İlginizi Çekebilir