Tekken 8 son fragmanı Paul Phoenix'in değişimini gösteriyor

Batuhan Bolat 11.03.2023 - 15:46
Tekken 8 son fragmanı Tekken'in efsanevi dövüşçü kadrosundan Paul Phoenix'in karakter tasarım değişimini gösteriyor.

Tekken 8'in kadrosunun Jin Kazama, King ve Marshall Law gibi tanıdık isimleri içermesiyle birlikte Paul Phoenix'i de kadroya kattığını Tekken 8 son fragmanı ile belli oldu. Amerikalı zorlu sokak dövüşçüsü, önceki oyunlardaki görünüşlerine göre fark edilir bir şekilde farklı bir görünümle geliyor. Unreal Engine 5 ile yapılan Tekken 8 oyun görüntüleri de fena görünmüyor.

Orijinal 1994 oyunundan beri serinin bir parçası olan Phoenix, birçok ana karakterle birlikte geçen zamana bağlı olarak da başka bir görünüm değişikliğine uğruyor. Jin Kazama ve Kazuya Mishima'nın Tekken serisindeki sonlarına doğru gelirken, henüz birçok karakterin oyunun hikayeye nasıl uyacağı belirsiz.

Tekken 8 son fragmanı Paul Phoenix karakterini gösteriyor

Tekken 8, Bandai Namco'nun uzun soluklu dövüş oyunu serisindeki en son oyun ve Tekken 7'nin hikaye modundan altı ay sonrasında devam etmekte. Oyunun hikayesi, Kazuya Mishima ve ailenin dünyaya getirdiği kaosu sona erdirmeye çalışan Jin Kazama'nın kaderine ve Mishima'nın klanına odaklanmaya devam edecek. Oyun aynı zamanda Tekken 3'teki olayların ardından öldüğü düşünülen Jin'in annesi Jun Kazama'nın dönüşünü de işaret ediyor.

Hikayede Mishima klanına odaklanmaya devam ederken, Paul Phoenix oyunun son oynanış fragmanında gösteriliyor. Fragmanda oyunculara yakında oynanacak olan oyun tarzı gösterilmiş. Ancak fragmanda verilen Phoenix'in yeniden tasarımı göze çarpıyor. Phoenix, bu sefer biraz daha rahat bir saç stili taşıyacak. Tekken 7'deki Phoenix tasarımı, biraz modernleştirmeyi amaçlayan bir tasarımdı. Ancak bu tasarım onun imzası niteliğindeki havalı kesim saçı ve keskin kesilmiş sarı kaşlarını orijinal Tekken'deki görünümünden çok uzağa götürmemişti. Şimdi ise Phoenix'in tasarımı motorsiklet sevgisini daha da belirginleştirmek için kırmızı giysilerini deri ceket ve pantolonla değiştirmesini sağladı.

Karşılaştırıldığında, Phoenix'in Tekken 7'deki görünümü, bazı özelliklerini korurken onu modernleştirmeyi amaçlayan bir orta nokta tasarımıydı. En belirgin olanı, hi-top saçları ve keskin kesimli sarı kaşlarıydı ki bunlar, orijinal Tekken'deki çıkışından bu yana çok fazla değişmemişti. Ancak, ana kostümü, Phoenix'in motosiklet sevgisine daha çok yönelmek için ticari markası olan kırmızı gi'sini bir deri ceket ve pantolonla değiştirmişti. Bandai Namco, bu tasarımıyla motosiklet temalarına daha da yaklaşıyor gibi görünüyor.

Tekken 8 son fragmanı Paul Phoenix'in değişimini gösteriyor

Tekken 8'de yer alacağı onaylanan diğer karakterlerle karşılaştırıldığında Phoenix'in yeniden tasarımı en radikal olanı gibi görünüyor. King ve Marshall Law'ın genel görünüşleri de serideki geçmişleriyle uyumlu. Sadece bazı küçük eklemeler ve değişikliklerle ekstra bir cazibe kazandırılmış. Robotik Jack ve Lars Alexandersson'un tasarımları da büyük yenilenmelerle gösterilirken özellikle yeni beyaz takım elbisesiyle Lars'ın tasarımı daha da modernleştirildi.

Tekken 8 şu anda PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için geliştiriliyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 14.03.2023 10:10
Paul'u Paul yapan en önemli şeylerden biri de dik saçlı tarzıydı. Bu ne şimdi? Dağ ayısından hallice kalas sıradan bir tip.
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2023 19:13
Aynı fikirdeyim dostum Pauldan başka herşeye benzemiş özüne sadık kalmayı ogrenemediler gitti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2023 19:12
Olmamış Paul. Biseyleri aslına köküne bağlı olarak değiştirmek bu kadar zor olmasa gerek bu Paul mu hadi oradan. Stil diyip geçmeyin arkadaşlar inanın önemli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2023 16:58
Grafikler pek iyi değil sanki tekken 7'nin yüksek çözünürlüklü hali gibi
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2023 21:43
Aynısını ben yazdım nette yorum yağmuruna tuttular. mk11 grafikleri bile bu oyundan daha iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2023 22:58
Tekken karakterlerinin bize yaşlandığımızı hatırlatması ne kadar üzücü. Tekken 3'de gayet fit olan bu karakter (1 ve 2'de tipleri belli değildi pek) şimdi ne olmuş böyle? Oysa ki biz oyunları hayatın gerçeklerinden kaçmak için oynuyorduk. Kankası Marshall Law'ı dövmesine de teesüf ettim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2023 18:13
Bu saç olmamış be reyizzz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 8 son fragmanı Paul Phoenix'in değişimini gösteriyor
İlginizi Çekebilir