Tekken 8'e yeni karakterler eklenecek

Taylan Bal 26.07.2023 - 16:00
Bandai Namco, yaklaşan dövüş oyunu Tekken 8'in kadrosuna yeni karakterler eklemeyi planlıyor.

Tekken 8 yapımcısı Katsuhiro Harada, Bandai Namco'nun yaklaşan dövüş oyunu Tekken 8'in kadrosunu genişletmek amacıyla farklı karakterler eklemeyi düşündüğünü açıkladı. Katsuhiro Harada, bu ekstra konuk karakterlerin yanı sıra, Tekken 8'in çıkışından sonra oyuncuların neler bekleyebileceği hakkında daha fazla bilgi paylaştı.

Tekken 8'e konuk karakterler geliyor

Tekken 8, Eylül 2022'deki PlayStation State of Play etkinliğinde duyuruldu ve Tekken 7 turnuvasının EVO 2022'deki kısa bir tanıtımından sonra açıklandı. Tekken serisinin bu yeni bölümü, Tekken 7'nin olaylarından altı ay sonrasında geçiyor ve Jin Kazama ile babası Kazuya Mishima arasındaki ilişkiye odaklanacak. 

Jin'in annesi Jun Kazama, Claudio Serafino, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Lars Alexandersson ve Jax gibi franchise'ın popüler karakterleri Tekken 8'de geri dönüyor. Bandai Namco'nun yaklaşan dövüş oyununda bu karakterler yalnızca bulunacak olanlar değil, çünkü stüdyo Tekken 8'in çıkışından önce kadroya daha fazla dövüşçü eklemeyi planlıyor.

Tekken 8'e konuk karakterler geliyor

Katsuhiro Harada'dan oyuncuları heyecanlandıran açıklamalar

Tekken 8 yapımcısı Katsuhiro Harada, Bandai Namco'nun yaklaşan dövüş oyununa önceki seri girişlerinde olduğu gibi konuk karakterler eklemeyi düşündüğünü açıkladı. Tekken 7'de oyuncular The Walking Dead dizisinden Negan Smith, Final Fantasy 15'den Noctis Lucis Caelum ve hatta Tekken'in rakibi Street Fighter'dan Akuma ile dövüşebiliyorlardı. 

Bandai Namco, Tekken 8'e konuk karakterler eklemeyi planlasa da bunlar çıkışta mevcut olmayacak. Geliştirme ekibi, oyuncu sayısını artırmak için kadroya daha fazla dövüşçü eklemeye odaklanmış durumda ve hedefleri, Tekken 8'in rakiplerinden daha fazla karakterle piyasaya sürülmesi. Konuk karakterler ise oyunun çıkışından sonra eklenecek.

Tekken 8'de beklenen geliştirmeler

Bu duyurunun ardından Tekken hayranları, Tekken 8'de hangi karakterlerin yer alabileceğini merak etmeye başladılar. Bazıları Yakuza serisinden Goro Majima'yı, Sonic the Hedgehog'u, Final Fantasy 7'den Tifa Lockhart'ı veya hatta eş adıyla Disney+ dizisinden Mandalorian'ı önerdiler. 

Bir hayran, Tekken 8'e Mike Tyson'ı eklemeyi bile önererek boksörün bir Tekken dövüşçüsü olarak AI tarafından oluşturulmuş bir görselini paylaştı. Diğerleri ise bu konuk karakterlere nasıl erişileceğini merak ediyor ve bunların oyun içinde DLC'lerle mi yoksa oyun içindeki dönüm noktalarını tamamlayarak mı ücretsiz olarak açılabileceğini sorguluyorlar.

Bandai Namco, Tekken 8'de beklenen birkaç özelliği doğruladı. Oyun, önceki seri girişlerine kıyasla Rage Art'ı etkinleştirmenin daha kolay bir yolunu içerecek çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri sunacak. Tekken 8 aynı zamanda hızlı vuruşlar yapmak için yeni bir Heat System ve daha erişilebilir kontroller sunmak için Özel Stilleri tanıtacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2024 18:02
Kazumi var mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2023 10:02
Baydırmanı ekliyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2023 16:34
Heihachi var mı? Heihachi bilinen en kötü karakterdir.
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2023 09:34
Tekken 7 deki olaylardan sonra olmaz ama Tekken 9 da geri dönebilir mıshıma ailesi kolay kolay ölmüyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 8'e yeni karakterler
İlginizi Çekebilir