Telefonu Gamepad'e çeviren aparat

Kaan Bolat 4.09.2018 - 14:55
Telefonda oyun oynamanın tam sırası.

Açık konuşmak gerekirse telefonda oyun oynamayı pek seven biri değilim. Bunun en büyük nedeni ise telefonun dokunmatik ekranını oyun oynarken pek hakim olamıyorum. Bu durum özellikle FPS ve TPS odaklı oyunları oynarken karşıma çıkıyor aslında. Çünkü bir yandan karakteri yönetmek diğer yandan ise nişan alıp ateş etmek beni biraz fazlası ile zorluyor, bu nedenden dolayı telefonda oyun oynamakta pek yetenekli değilim.  Cep telefonlarında oyun oynamak için birçok yan ürün mevcut. Ama bu yazımızda inceleyeceğimiz cep telefonu Tetik Düğmesi ve Tutacağı, telefonda oyun oynarken alacağınız zevki iki katına çıkartıyor.

Oyun Kolu Denetleyicisi ile Akıllı Telefon Çekim Tetikleme incelemesi

İlk olarak ürün karşımıza iki farklı plastik kutuda geliyor. Bunların birinde cep telefonunu içine yerleştireceğimiz tutacak yer alırken, diğerinde ise tetik tuşlarımız yer alıyor. İlk önce tutacaktan bahsetmemiz gerekirse, pürüzsüz bir yüzeyden oluşan sert bir plastik bizleri karşılıyor ve iki parça halinde karşımıza çıkan bu ürünü birleştirmek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey tutacakların içindeki çubukları çekmek ve uçlarını birleştirmek. Bu basit işlemden sonra telefonunuzu tutacağın arasına yerleştiriyoruz. Diğer kutuda çıkan tetik düğmelerini ise telefonun üst tarafına yerleştiriyoruz.

Telefonu Gamepad'e çeviren aparat

Telefonu yerleştirdiğimiz tutacak sayesinde artık cep telefonunu daha rahat bir şekilde kavradığımızı belirtelim. Telefonun tutacak sayesinde Gamepad vari bir görünüme büründüğünü belirtelim. Test sırasında PUBG ve Modern Combat 5: Blackout oyunlarını oynadım. Özellikle bu ürünleri kullanmadan önce PUBG oynamak bana tamamen eziyet geliyordu. Ama tutacak ve tetik tuşları sayesinde artık sadece PUBG değil birçok FPS ve TPS oyununu oldukça iyi ve başarılı bir şekilde oynadığımın altını çizmeliyim.

Oyun Kolu Denetleyicisi ile Akıllı Telefon Çekim Tetikleme ismiyle satılan bu ürünü, eğer benim gibi telefonda oyun oynamakta zorlanıyorsanız bu ürüne bir şans vermenizi kesinlikle öneririm. Ürünü satın almak için gerekli bağlantıya şuradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2018 12:10
e direk kol tak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Telefonu Gamepad'e çeviren aparat
İlginizi Çekebilir