Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Telekom pişman mı?

Telekom pişman mı?

AG Aykut Göker Editör 2 Kasım 2005 Okuma süresi: 1 dk
Telekom pişman mı?
1 Kasım tarihinde 256 Kbps limitsiz bağlantıları 512'ye çıkarmasına karşın fiyatlarını da 49 YTL'den 99 YTL'ye yükselten Telekom'a şikayet yağdı! Öyle ki Tüketiciler Derneğine dün 6 saat içerisinde 1278 şikayet geldi. Bunun üzerine Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, kaldırılmış olan 256 Kbps sınırsız bağlantı seçeneğinin, talep gelmesi halinde yeniden sürdürülebileceğini belirtti.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

S
selcuk1738 Çırak

bu turk telekomdan bıktıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeterrrrrrrr artık walla bıraksınlar yaaaaaa herkes se soruom turk telekom nasıl dıe adamların agazından kufur dusmuo tabı benımde

0 puan
K
Kansas Çırak

Telekomun yaptıklarına şaşmamak lazım. Ne de olsa daha hızlı özelleştirmek için bundan iyi fırsat mı olur. Hem sonra Genel Müdürün ulaştırmadan anladığı şu; ULAŞTIR-ma Bakanlığı, bilmem anlatabildim mi?

0 puan
0
007ybse04 Çırak

darkness acını anlıyorum. Ben 256 kotalıdan 256 sınırsıza geçtiğimde ne kadar rahatladıysam sen de o kadar huzursuz olmuşsundur. Sabit ücret ne rahat, ADSL gerçekten iyi geldi ama iyi mi devam ediyor?:HAYIR! DialUpdayken faturalarımın 200milyon bile geldiği oluyordu. ama 49luk sabit iyi oldu taa ki telekom her 256K lı vatandaş 512K oalcak diye haber verene kadar. SINIRSIZ 512K HIZI 49 LİRAYA KULLANABİLECEĞİMİZ GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.(DhÇkBklrsn:)

0 puan
X
xman Çırak

Benim yeğen Hollanda'da üniversitede endüstri tasarım bölümünde okuyor. O ayda 40 euro ile 4mph sınırsız internete bağlanıyormuş. Üstelik bu fiyata dijital TV ve uydu yayını vs de dahilmiş. Bizim sahtekar Telekom ise neredeyse dünya'nın kullanmadığı 512 hızı 99 milyona satıyor.

0 puan
U
Underground5 Çırak

Bizde seviniyorduk aynı ücretle 512'ye geçiyoruz diye adamlar geçmek için fiyatı 99 yaptı ben niye geçiyimki 512'ye 256 kalırım 49 öderim daha iyi + 99 Ytl Avrupa ülkelerine göre çok yüksek 512 için Turktelekom'a burdan "0" puan veriyorum :)

0 puan
T
the_matrax Çırak

avrupada 8 mbit bağlantı 80 milyon burada 256 kbps 99 milyon daha ne denebilir ki !

0 puan